Autokomerc Centar Aerodrom organizovao ekskluzivnu promociju nove limuzine Audi A6

Autokomerc Centar Aerodrom, ovlašćeni diler za Audi vozila, u utorak, 3. jula organizovao je ekskluzivnu promociju nove limuzine Audi A6 za svoje izabrane klijente i predstavnike medija.

Novi Audi A6, u svojoj osmoj generaciji, doneo je fantastičan spoj dizajna sa tehnologijom i sportskog duha sa stilom. Elegancija je očigledna u svakoj liniji nove limizine, koja dominira u biznis segmentu. Možemo reći da je biznis klasa dobila „novog dirigenta“, kao i da je Audi A6 ponovo nadmašio sebe, odnosno svog prethodnika.

Ovaj fantastičan, luksuzan automobil donosi novine kako u svom eksterijeru, tako posebno kroz enterijer i brojne opcije koje vozaču pružaju mogućnost da uživa u vrhunskom kvalitetu, udobnoj vožnji, komforu i luksuzu. Zahvaljujući  primeni vrhunske tehnologije i digitalizaciji, kroz kombinaciju savršeno uklopljenih senzora, kamera i algoritama, novi Audi A6 pruža maksimalnu asistenciju vozaču. Nova limuzina Audi A6 postavila je nove standarde u luksuznoj klasi.

U skladu sa time, Audi A6 je izabranim klijentima predstavljen u punom sjaju u prijatnom ambijentu Ateljea vina Šapat. Gosti Autokomerc Centra Aerodrom imali su priliku i da se lično uvere u sve kvalitete novog modela, kroz test vožnje od Beograda do Novog Slankamena.

Nakon test vožnje i odličnih utisaka o ovoj limuzini, gosti su imali priliku da se upoznaju sa proizvodnjom vina poznate vojvođanske vinarije. Potom je druženje nastavljeno uz ručak i degistaciju vina.

Za sam kraj, celokupni doživljaj obogaćen je fantastičnim iznenađenjem – panoramskim letovima helikopterom, koje je Autokomerc Centar Aerodrom organizovao za svoje goste.

I ovoga puta u skladu sa sjajem novog modela Audi A6, priređena je promocija, za koju su gosti istakli da će je pamtiti po fantastičnoj atmosferi i nezaboravnom eksluzivnom doživljaju automobila, prirodnog ambijenta vinarije Šapat i jedinstvenog pogleda iz vazduha.