DO INSIGNIJE GRAND SPORT UZ ODLIČNE OPEL USLOVE FINANSIRANJA

Kompanija Opel Srbija omogućila je sjajne uslove finansiranja za kupovinu svoje perjanice Insignije Grand Sport sa 5 vrata model, 1.6D, 136KS,po ceni od 22.940 €. Ova vodeća limuzina iz Opel porodice dostupna je već za 259,34€ mesečno, uz period finansiranja od 60 meseci I učešće od 8.029 evra. Ukupna uplata koju kupac mora da izvrši pri zaključenju ugovora iznosi 8.388,28 €.  Nominalna kamatna stopa je 1,69%, a  efektivna 2,6217%.

Insignia Grand Sport predstavlja odličnu kombinaciju sportskog izgleda i izuzetne aerodinamičnosti. Od instrument table, suptilno nagnute ka vozaču, preko opcionih ergonomskih AGR sedišta do kvalitetnih materijala, kompletna unutrašnjost automobila je prilagođena vozaču. Izuzetne dimenzije zadnjeg dela, kao i prtljažnik od 490 litara, svaku vožnju pretvaraju u zadovoljstvo.

Pored ekonomičnih dizel agregata visoke performanse koji je pokreću, vodeća limuzina iz Opel porodice brine i o bezbednosti putnika i pešaka uz pomoć svojih vrhunskih naprednih sistema zasnovanih na funkcionisanju kamere. Biznis paket opreme koji se nudi ovom prilikom podrazumeva još i multimedijalni 8“ taktilni kolor ekran sa navigacijom, “Opel Eye” prednju kameru, alu felne, dvozonski automatski klima uređaj, prednje i zadnje parking senzore, tempomat…