“Be there with Hyundai” – Objavljena po 3 najbolja slogana iz svake zemlje učesnice

Hyundai Motor Company, službeni partnera FIFA-e, primio je oko 160.000 prijava na takmičenju za najbolji navijački slogan iz 32 zemlje koje su se plasirale za učešće u Svetskom prvenstvu u fudbalu, i danas je objavio finalnu listu najbolja 3 slogana za svaku od 32 kvalifikovane zemlje u kojima navijači učestvuju u ‘Be There With Hyundai (BTWH)’ kampanji.

Fudbalski navijači sada mogu glasati za svoj omiljeni nacionalni navijački slogan na web stranici Svetskog kupa FIFA-e 2018. (www.fifa.com/betherewithhyundai) do 4. maja. 32 pobednička slogana koja budu odabrali fudbalski fanovi biće slogani nacionalnih timova u toku Svetskog prvenstva.

Nagrađivani slogani biće postavljeni na nalepnice na autobusima koji će prevoziti nacionalne timove na  2018 FIFA World Cup ™. Navijači, odgovorni za stvaranje pobedničkog slogana svakog tima, biće nagrađeni ekskluzivnim iskustvom voznog parka Team Bus Convoy. Svaki pobednik sa još jednom osobom po svom izboru, putuje u Rusiju, gde će se voziti u službenom vozilu s Hyundai konvojom koji prati nacionalni tim i imaće priliku da navija na jednom 2018 FIFA World Cup ™ meču.

Prvi krug takmičenja BTWH omogućio je navijačima da pošalju predloge slogana od 4. decembra 2017. do 28. februara 2018. godine. Slogani koji su proglašeni za 3 najbolja, ušli su u uži izbor za finalno glasanje.

“Radujemo se što možemo da objavimo najbolje slogane nacionalnih timova na FIFA Svetskom prvenstvu ™ za svaku od 32 kvalifikovane nacionalne fudbalske ekipe i radujemo se što ćemo videti na autobusima slogane koje su odabrali pravi fudbalski navijači.” – “Kao službeni automobilski sponzor FIFA Svetskog kupa, posvećeni smo stvaranju nezaboravnih iskustava pravih navijača, baš kao što smo posvećeni brizi za naše klijente osiguravanjem najboljih kvaliteta i iskustava u vlasništvu Hyundai vozila širom sveta.”

Tri najbolja slogana srpskih navijača za koje je glasanje počelo danas i traje do 04.05.2018:

BECAUSE, WE ARE THE TEAM !
Jedan tim, jedan san – Srbija!
Izaberi svoj put do pobede!

 

Dodatni detalji takmičenja biće dostupni navijačima na službenim stranicama (www.fifa.com/betherewithhyundai).