Za prva tri dana Ford na BG Car Show-u prodao 79 automobila

Zbog povoljnih uslova finansiranja i atraktivnih cena za većinu modela, Fordovi automobili su među najtraženijim na DDOR BG CAR SHOW 06 – izložbeno-prodajnoj manifestaciji koja se od 22. do 28. marta održava na Beogradskom sajmištu. U prva tri sajamska dana zaključeni su ugovori za prodaju 75 vozila. Među njima dominira premijerno izložena Fiesta nove generacije, za koju se, na prvi pogled, na štandu u hali 1 opredelilo 25 novih vlasnika iz svih delova Srbije.

Upravo za one koji se za kupovinu Fordovih vozila odluče baš tokom ove manifestacije, Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac, distributer i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila ove marke, u saradnji sa bankama i lizing kompanijama, pripremio je primamljive uslove finansiranja. Recimo, za sve verzije Ford Fieste omogućeno je beskamatno finansiranje celokupne cene na rok od 48 meseci. I za model Kuga, s paketima opreme Business i Titanium, omogućeno je kreditiranje celokupne cene bez kamate, takođe na četiri godine.

Iz Grand Motrorsa poručuju da potencijalnim kupcima nude i veoma povoljne uslove finansiranja kroz lizing aranžmane, s kamatom od 1,99%, dok se pravnim licima preporučuju lizing paketi finansiranja na 48 meseci bez učešća.

Na najvećoj ovogodišnjoj izložbi automobila u Srbiji Grand Motors izlaže 17 vozila iz Fordovog programa. U hali 1 je 11 automobila iz aktuelne ponude: Focus, C-MAX, S-MAX, Kuga, Ranger, Mondeo, Edge i, prvi put pred širokim auditorijumom, nova generacija evropskog bestselera u klasi malih putničkih vozila – Fiesta. Za debi na beogradskoj auto fešti Grand Motors je odabrao nekoliko verzija, među kojima je publici najatraktivnija sportska varijanta Fiesta ST.

Prvi put na ovoj manifestaciji je i novi kompaktni SUV model EcoSport, koji se sve uspešnije probija u rastućem tržišnom segmentu malih automobila sposobnih da savladaju i neke terenske izazove. U Grand Motorsu procenjuju da bi EcoSport, zbog atraktivnog izgleda, performansi, opreme i cene u dogledno vreme mogao da postane jedan od Fordovih bestselera i na našem tržištu.

Za poslovne posetioce, koji na ovu manifestaciju dolaze da bi se upoznali i sa ponudom lakih komercijalnih vozila, Grand Motors je Fordovu aktuelnu ponudu venova i kombija izložio na otvorenom prostoru ispred hale 1, na kojem mogu da se razgledaju Fiesta VAN, Custom, Courier, Connect i dve verzije automobila koji se registruju za obavljanje delatnosti, s povratnim PDV-om – Focus N1 i Kuga N1.