Pet godina besplatne garancije za polovne Ford automobile

Za potencijalne kupce korišćenih Ford automobila izuzetna vest: u mreži Grand Motorsovih prodajno-servisnih centara u Beogradu, Subotici, Novom Sadu i Nišu u toku je promotivna kampanja tokom koje se za sva Ford polovna vozila odobrava besplatna produžena petogodišnja garancija, odnosno do 50.000 km (šta pre nastupi).

Kupac polovnog vozila je u obavezi da izvrši obavezan servis pre preuzimanja odabranog vozila (aktivacija garancije), a da ga posle toga, na svakih godinu dana ili 10.000 km (šta pre stupi na snagu), redovno servisira u Grand Motorsovoj/Ford mreži u Srbiji.

Osim Fordovih automobila, garancija od tri godine, odnosno do 30.000 km, važi i za ograničen broj vozila drugih marki koja su redovno održavana/servisirana u Grand Motorsovoj/Ford mreži u Srbiji.

Kupovina polovnih vozila s produženom garancijom može se finansirati kroz kreditne i lizing aranžmane, budući da Grand Motors sarađuje s vodećim bankama i lizing kompanijama u Srbiji.

O aktuelnoj ponudi polovnih vozila potencijalni kupci se mogu informisati pozivanjem telefonskog broja 011/20 90 613 ili posetom stranice http://polovni.grandmotors.rs