Druženje sa sponzorima Fudbalskog saveza Srbije u kompaniji British Motors

Kao jedan od sponzora Fudbalskog saveza Srbije, kompanija British Motors je u svom prodajnom centru danas organizovala druženje sa predstavnicima Fudbalskog saveza Srbije i njihovim sponzorima i partnerima. Uz domaćina ovog druženja, kompanije British Motors, prisutne su bile i kompanije: Strabag, Umbro, Eko, Moj kiosk, Planet Win 365. Od strane Fudbalskog saveza Srbije prisustvovali su i Goran Bunjevčević, sportski direktor i Mladen Krstajić, VD Selektora.

 Namera je da Fudbalski Savez i partneri u kontinuitetu organizuju ovakva druženja na različitim lokacijama, koje će imati za cilj osmišljavanje novih ideja, strategija i planova. Kroz ovu zajedničku saradnju i nove aktivnosti postići će se znatno veća vidljivost Fudbalskog saveza Srbije kao i njegovih partenera.

Kompanija British Motors kao ekskluzivni distributer Jaguar Land Rover vozila za Srbiju i Crnu Goru i ponosni sponzor Fudbalskog Saveza Srbije, je iskoristila priliku i prisutnima predpremijerno predstavila novi Jaguar E-PACE, prvi Jaguarov model u kategoriji kompaktnih SUV-eva. Model koji je oborio neke od Ginisovih rekorda a koji je predpremijerno izložen u salonu British Motors-a, je već izazvao veliko interesovanje. Pored ovog modela, predstavljeni su i modeli koji su doživeli svoje premijere u tekućoj godini ’ -Range Rover Velar i novi Land Rover Discovery, a najavljeni su i novi, restilizovani modeli Range Rover i Range Rover Sport.