CITROËN C3 AIRCROSS PREMIJERNO NA NOVOSADSKOM SAJMU

Copyright Wiiliam CROZES @ Continental Productions

Od srede 25 do nedelje 29 oktobra na Novosadskom sajmu u Hali 1 biće izložena najnovija gama Citroën vozila putničkog i dostavnog programa. Svakako da će najveća atrakcija za kupce biti srpska premijera novog modela C3 Aircross, samo mesec dana nakon svetske premijere na sajmu u Frankfurtu.

Copyright Wiiliam CROZES @ Continental Productions

Citroënova ofanziva na tržištu terenskih vozila se zahuktava u 2017. godini, a novi kompaktni SUV C3 Aircross sprema se da osvoji ovaj trenutno najatraktivniji segment. Razlikuje se svojim jedinstvenim izgledom i nudi mogućnost personalizacije bez premca. U unutrašnjosti pruža komfor proistekao iz programa Citroën Advanced Comfort® koji je, naročito, u službi prostranosti i osvetljenosti. Potpuno savremen, novi C3 Aircross je povezan sa internetom i nudi sve tehnologije koje olakšavaju život i u gradu i na otvorenom putu. Jednom rečju, terensko vozilo koje poziva klijente, naviknute na stil, udobnost i avanturu, da dožive nove iskustvo.

Pored premijere novog modela C3 Aircross, kompanija Tago Car diler vozila Citroën na teritoriji Vojvodine, izlaže kompletnu gamu Citroën vozila, pa će posetioci moći da vide i trenutno najveći hit u B segmentu, novi model C3 i novi C-Elysse, koji je takođe ove godine stigao u našu zemlju. Pažnju će svakako privući i gama C4 vozila, gde će uz bazni model C4 moći da se pogledaju i C4 Cactus i porodični C4 Picasso, koji uz uvek atraktivni Berlingo zaokružuju izlagačku ponudu putničkog programa.

Kompanija Tago Car omogućava i pravnim licima nabavku vozila i to po specijalnim uslovima. Citroën rešava na najbolji način zahteve svojih kupaca kojima su potrebna komercijalna vozila, sa odličnim motorima, sjajnom opremom i nesvakidašnje dobrom cenom. Na izložbenom prostoru ispred hale moći će da se vidi dostavni Citroën program, od najmanjeg novog C3 sa 4 sedišta, preko C4 i Berlinga sa 5 sedišta do furgona Berlingo, Jumpy i Jumper sa različitim veličinama tovarnog prostora.

Uz sjajan izbor vozila, kupcima će biti omogućeni i veoma atraktivni modeli finasiranja sa kamatom od 0% za kredit i svega 1,95% za lizing.