Superzvezde Juventus-a na Jeep ®stazi

Fudbalske superzvezde i šampioni Serije „A“ iz fudbalskog kluba Juventus izdvojili su svoje vreme iz svojih krcatih rasporeda kako bi uživali u nezaboravnom danu i iskusili najbolje što Jeep® brend može da ponudi na poligonu FCA Balocco u Italiji nedaleko od Torina. Nakon njihove nedavne ključne pobede nad Sportingom iz LIsabona na stadionu Alijanc (Allianz), trener Masimilijano Alegri (Massimiliano Allegri) i 10 igrača Juventusa isprobali su celu Jeep gamu na stazama i izvan njih.

Igrači – Paulo Dibala (Paulo Dybala), Federiko Bernardeski (Federico Bernardeschi), Danijele Rugani (Daniele Rugani), Benedikt Hovedes (Benedikt Höwedes), Stefano Sturaro (Stefano Sturaro), Aleks Sandro (Alex Sandro), Vojčeš Ščešnji (Wojciech Szczesny), Matija de Šiljo (Mattia De Sciglio), Blez Matuidi (Blaise Matuidi) i Rodrigo Bentakur (Rodrigo Bentancur) – u društvu profesionalnih Jeep vozača oprobali su se na težem ofroud poligonu u 4×4 vozilima, i vozili druge modele na stazama velikom brzinom.

Među testiranim modelima bili su Jeep Wrangler, Renegade, Compass, Cherokee i Grand Cherokee, uključujući i moćnu SRT verziju. Ovaj događaj bio je savršena prilika za naglašavanje zajedničkih karakteristika zabave, stila, brzine i bezbednosti, koje crno-beli tim i Jeep brend dele.