Nova Seat Ibiza predstavljena u Beogradu

Inspirisan promenom, pokretom, dinamičnim životom i slobodom kao glavnim motivom, španski brend SEAT, lansirao je najnoviji model Ibize, pod sloganom ‘Start Moving’. Cilj slogana i kampanje ipak nije samo promovisanje nove generacije SEAT automobila, već i pokretačkog koncepta življenja i vrednosti koje je SEAT tim želeo da prenese kroz kreiranje ovog fantastičnog modela.

Četiri generacije ovog modela i preko 5 milion prodatih primeraka do sada, postavili su Ibizu na najznačajnije mesto u SEAT-u, ali i pored toga, čelnici brenda su najnoviji model najavili kao “najbolju Ibizu ikada”.

Iako španski brend već važi za „najstilizovaniji“ u Volkswagen grupaciji, nova Ibiza nezaustavljivo nastavlja u istom smeru. Nova i uzbudljiva, a ipak zrela i uravnotežena, SEAT Ibiza pete generacije donosi mnogo novina. Činjenica da je ona prvi auto koji se bazira na novoj Volkswagen MQB A0 platformi, samo govori o ozbiljnosti brenda SEAT i njegov nameri da Ibiza bude najbolji mali automobil u Evropi. Nova MQB A0 platforma nam donosi smanjenje dužine za 2 mm uz znacajno povecanje medjuosovinskog rastojanja i povećanje širine za 87 mm, što značajno povećava komfor u kabini. Takođe, ovom platformom je nova Ibiza dobila impozantan prtljažnik za vozilo ove klase, od čak 355 L.

Ibiza je oduvek bila prijatan i zabavan automobil za vožnju, ali novi materijali i modernija unutrašnjost jasno pokazuju da je Ibiza otišla korak dalje i da novim pristupom želi da privuče prosečnog kupca koji je i do 10 godina mlađi od kupca drugog brenda iste klase. Style paket opreme, sa kojima SEAT počinje prodaju ovog modela u Srbiji, nudi upravo sve ono što savremenom vozaču treba:

TSI motor, 95 KS, „8“ touch screen ekran sa Full LINK-om kompatibilnim sa Android i Apple telefonima, sistem za detekciju zamora vozača, bluetooth, tempomat, multifunkcionalni volan, digitalni klima uređaj, aluminijumske felne, kožnu ručicu menjača i kožni volan u standardnoj opremi.

Oštri farovi podvlače sportski karakter, hromirani detalji naglašavaju konture, a najnovija paleta boja održava svež izgled, nudeći velike mogućnosti prilagođavanja – od komandne table do presvlaka sedišta i upravljača.

Dobar glas o Ibizi je stigao pre nje u Srbiju. To je prepoznala kompanija Uniqa Osiguranje, jedan od lidera u uslugama koje pruzaju, i u skladu sa svojom politikom inovativne i moderne kompanije, Uniqa je poklonila poverenje novoj Ibizi i modernizovala svoj vozni park. Prve Ibize u Srbiji ce se naci u floti ove cuvene austrijske kompanije i omoguciti im jos efikasnije poslovanje.

Ponudu upotpunjava i specijalno finansiranje koje je uvoznik SEAT-a spremio, a u saradnji sa Porsche Finansijskom Grupacijom gde se ovaj automobil, između ostalog, može i kupiti:

  • Putem finansijskog leasinga sa nominalnom kamatnom stopom od 3,9%
  • Putem zakupa sa podrskom u ceni od 000 eur i gratis kasko osiguranjem i registracijom u prvoj godini zakupa

Najavljeno je postepeno uvođenje svih ostalih paketa opreme, te se u narednom periodu očekuje mogućnost šireg izbora modela Ibiza, a među njima i FR modela sa 150 KS.

Važno je napomenuti da je obezbeđen dovoljan broj vozila za brzu isporuku kao i test vozila koja su dostupna svakog dana. Stoga, posetite neki od ovlašćenih SEAT salona i inspirišite se na akciju i promenu, uvidevši ogromne prednosti nove SEAT IBIZE.