Za mala i srednja preduzeća, kao i preduzetnike svih zanimanja, ulaganje u novo vozilo je investicija koja se dugoročno isplati. Jedan od razloga, zašto je kupovina novog službenog vozila mudra investicija, svakako je ekonomičnost. Novi automobili manje troše, ređe se kvare, a benefiti koje ćete imati sa novom opremom i tehnologijom olakšaće vam i uštedeti vreme provedeno u automobilu.

Jedan pun rezervoar biće dovoljan da pređete velike kilometraže. Za kompanije koje se bave distribucijom robe ova pogodnost je naročito značajna, jer dugoročno predstavlja ogromnu uštedu. Pouzdanost je drugi očigledan motiv. Stariji automobil može izneveriti vlasnika u najgorem mogućem trenutku, a popravke često znaju biti previše skupe i krajnje neisplative. Oprema i funkcije u novim automobilima su još jedan razlog da se odlučite na novo vozilo – napredni GPS uređaji, automatske kočnice, pomoć pri upravljanju, kontrola proklizavanja i još mnogo toga, značajno će vam olakšavati vožnju.

Imajući u vidu sve prednosti novog automobila, kao i potrebe potencijalnih kupaca – pravnih lica Grand Motors je pripremio specijalnu ponudu – mogućnost da po povlašćenoj ceni preduzetnici dođu do novog Ford Focus-a u N1 verziji. Prva olakšica odnosi se na „povratni“ PDV, jer se novi auto može registrovati kao vozilo za obavljanje delatnosti. Kupcima će biti posebno zanimljiva mogućnost lizing aranžmana s mesečnom ratom od samo 99 evra. Na sve to Grand Motors ih „časti“ i trogodišnjim besplatnim redovnim održavanjem. U zavisnosti od motora, Focus u N1 verziji iza prednjih sedišta ima korisnu nosivost od 550 do 600 kg – u prostoru koji nastaje preklapanjem naslona sedišta i zadnje klupe. Prerada iz klasičnog Focus automobila u mali ven i atest (u vrednosti od 300 evra) tokom ove prodajne kampanje je besplatna.

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu i sa svojim novim pouzdanim ’’biznis partnerom’’ fokusirajte se na buduće poslovne uspehe. Mudre i promišljene investicije temelj su svakog uspešnog biznisa. Investirajte u vozilo koje pruža ne samo ugodan radni ambijent, nego i komfor koji naporan posao zaista čini lakšim.