The Night of Miracles – Noć u kojoj je sve moguće!

I ove godine kompanija FCA Srbija u saradnji sa firmama iz svoje prodajno-servisne mreže širom naše zemlje organizovala je specijalnu prodajno-promotivnu akciju pod nazivom ”The Night of Miracles” – noć u kojoj su sva čuda moguća.

U petak, 16.juna od 16h pa sve do subote, 17.juna do 17h, u svim prodajnim salonima FCA Srbija za sve zainteresovane, ali i potencijalne kupce, kompanija FCA pripremila je 25 sati neprestane zabave i neočekivano atraktivnih komercijalnih ponuda koje su važile samo tokom trajanja akcije.

U “Noći čuda” (The Night of Miracles) uz dobru atmosferu u svim salonima FCA dilerske mreže upriličeno je i predstavljanje najmlađeg člana porodice 500, novi Fiat 500L, koji se za tržište čitavog sveta proizvodi u fabrici FCA u Kragujevcu.

Svi prisutni gosti popili su koktele dobrodošlice, a uz italijanske sladolede dobra zabava potrajala je do duboko u noć. Na promociji u glavnom gradu gde se našla i naša ekipa, u jednom trenutku, kompletna zabava iz Fiat centra preselila se na beogradski centralni trg kod Narodnog pozorišta gde su, uz prigodan ples i igru vatre, novi Fiat 500L imali priliku uživo po prvi put da vide i mnogobrojni beograđani i gosti glavnog grada.

Osim u beogradskom “Fiat centru”, “Noć čuda” bila je organizovana i u “Kompresor Italautu”, ”AK Kole” u Zemunu, “AK Stojanov” u Novom Sadu, “Nikom Autu” u Kragujevcu, “Auto Garantu” u Čačku, “Auto MIG-u” u Nišu kao i kod poddilera u Pančevu, Šapcu i Subotici.