CITROËN C4 BUSINESS ODABRAN OD STRANE VRHUNSKIH PROFESIONALACA

  • Stigla je još jedna potvrda sjajne ponude koju kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroën vozila, ima u segmentu komercijalnih vozila.
  • Na nedavno održanom izboru za najpovoljniju ponudu vozila, jedna od vodećih svetskih kompanija odabrala je za svoj vozni park model Citroën C4 Business, kao najpovoljniji u odnosu cene, kvaliteta i uslova održavanja.
  • Ovih dana isporučeno je 70 vozila Citroën C4 Business koja će ulepšati puteve širom Srbije.

Citroën C4 Business je na svaki način izuzetan automobil sa sjajnim nagrađivanim BlueHDi motorom poslednje generacije. Korisna nosivost ovog modela je 650kg, uz 5 komfornih mesta za sedenje, gde je zadnja klupa preklopiva prema izboru 1/3 ili 2/3 prostora. Bezbednosni sistem podrazumeva najsavremenije kočione sisteme, 4 vazdušna jastuka i vazdušne zavese, sistem za kontrolu pritiska u pneumaticima, pomoć pri kretanju na uzbrdici.

Pored toga, uslovi za boravak vozača i putnika u kabini su vrhunski. Tu je radio CD MP3 sa komadaama na upravljaču i Jack utičnicom,  7” tablet osetljiv na dodir, CD čitač, USB, Bluetooth, Mirror Link, automatski klima uređaj, zadnji i prednji parking senzori, detektor mrtvog ugla, regulator i limitator brzine, naslon za ruke između prednjih sedišta, prednji i zadnji električni podizači stakala, upravljač i ručica menjača presvučeni kožom.

Spoljašnja oprema prati unutrašnju, pa je C4 Business opremljen dnevnim LED svetlima, zadnjim svetlima sa 3D efektom, ručicama, retrovizorima i branicima u boji karoserije, elektro podesivim grejanim retrovizorima, svetlima za maglu.. Za sigurnost vlasnika brine alarmni sistem, a ono što dodatno izdvaja ovaj model su karakteristike motora. Naime, Citroën C4 Business ima potrošnju od svega 4,5l/100km u gradskim uslovima, u mešovitoj vožnji potrošnja je sjajnih 3,8l/100km. I pored ovih sjajnih karakteristika ovaj dizel motor ispušta svega 95gr/km ugljen dioksida, sto ga stavlja u sam vrh malih zagađivača.

Činjenice da se pravnim licima vraća PDV nakon kupovine i da je servisni interval na 20.000km, dodatno predstavljaju sjajne razloge za nabavku ovog izvanrednog vozila.