Za Suzuki automobile i motocikle produženi sajamski popusti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Salon automobila i motocikala je završen, ali mogućnost kupovine Suzuki vozila po sajamskim uslovima važi i dalje. Doduše, više se ne dobija besplatno kasko osiguranje, ali su zato cene ostale iste, baš kao i načini i uslovi kupovine.

Ako se moglo pretpostaviti da će Vitara, posebno u S verziji, biti veoma interesantna potencijalnim kupcima, onda se može reći da je, u najmanju ruku, zanimljivo da je izloženi S-Cross sa gotovo kompletnom mogućom opremom, pobudio barem identično ako ne i veće interesovanje.

Inače, u skladu sa već potvrđenim trendom oživljavanja domaćeg automobilskog tržišta, i isporuke Suzuki automobila konstantno rastu, pa se ovaj proizvođač našao u društvu onih koji su na proteklom salonu automobila u Beogradu zabeležili odlične rezultate. Kako se očekuje, nakon postsajamskih aktivnosti, broj onih koji su tokom salona i u bliskom vremenu nakon njega postali vlasnici novih Suzukija biće izražen u stotinama.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ono zbog čega naredne dane u kompaniji Euro Sumar, uvozniku i prodavcu ovih vozila, dočekuju sa velikim optimizmom jeste činjenica da će tokom ovog meseca biti poznate i cene novog Ignisa, a krajem maja i početkom juna i nove generacije modela Swift, što će, bez sumnje, ekspresno uvećati prodajni konto uvoznika.

U ovoj kompaniji ne kriju zadovoljstvo i rezultatima isporuka dvotočkaša tokom manifestacije Moto Passion. Upravo zbog toga je odlučeno da specijalne, snižene cene većine modela budu aktuelne i u narednom periodu.