Delta Motorsu Grand Prix nagrada za unapređenje nastupa BMW grupe

Na 53. Međunarodnom salonu automobila kompanija Delta Motors dobila je Grand Prix nagradu za unapređenje celokupnog nastupa BMW grupe na sajmu automobila. Delta Motors ove godine prvi put nastupa u BMW Hali 2A, koja je za ovu priliku preuređena po ugledu na izložbene prostore BMW grupe na najznačajnijim svetskim sajmovima.

Celokupan utisak nastupa, ocenjivao je stručni žiri, u sastavu prof. dr Čedomir Duboka (predsednik), prof. dr Stevo Bunčić (Saobraćajni fakultet Univerziteta u Beogradu) i Marija Jeličić (Communis). Kriterijum za ocenjivanje pored ostalog, bila je i prezentacija eksponata na štandu, komunikacija sa posetiocima kao i vizuelni doživljaj prostora.

Na izložbenom prostoru od 2900m2, predstavljena je kompletna gama BMW grupe kao i modeli MINI vozila. Najveću zvezdu  BMW hale predstavlja nova, sedma generacija BMW Serije 5. Predstavljen je i model Serije 7 Mont Blanc edicije, u individualnom paketu opreme, koji predstavlja jedan od 100 primeraka u svetu, dok je poseban deo rezervisan za BMW M i M performance modele.

Premijerno je prikazan segment BMWi vozila, na električni i hibridni pogon, a kompanija Delta Motors dobila je takođe i posebno priznanje za uvođenje električnih vozila na tržište Srbije.