Copyright William Crozes @ Continental Produtions

Otkrivajući novi C3 brend Citroën obnavlja svoj «best-seller», koji je od 2002. godine proizveden u više od 3,5 miliona primeraka. U našu zemlju stigao je posredstvom kompanije Avtonova KAB, ekskluzivnog uvoznika vozila brenda Citroën. Po sjajnoj početnoj ceni od 9.890 evra sigurni smo da će veoma brzo pronaći put do zainteresovanih kupaca.

Odvažan stil je pojačan brojnim mogućnostima personalizacije. U unutrašnjosti, novi C3 je osmišljen tako da u prvi plan stavlja udobnost, pa je svako putovanje ispunjeno zadovoljstvom. Opremljen je savremenim internet tehnologijama, a najzanimljivija je kamera ConnectedCAM Citroën™ (ugrađena kamera visoke rezolucije, koja omogućava deljenje slika i videa), koja je u njemu prvi put predstavljena.

Copyright William Crozes @ Continental Produtions

Kao društveni fenomen, personalizacija omogućava svakome da potpuno izrazi svoju osobenost i stil.  Novi C3 je upravo model sa tako sveobuhvatnom i skladnom ponudom. Ovaj adut osvaja kupce koji su u potrazi za vozilom koje odražava njihov karakter. Dolazak novog C3 unosi svežinu u svet automobila, predstavljajući oličenje vrednosti brenda Citroën kroz svoje specifičnosti:

  • «OPTIMISTIC » Već na prvi pogled se zapaža jedinstveni izgled novog C3. On je pristupačan model srednje klase, namenjen kupcima sa stilom. Spolja, novi C3 može da ima dvobojnu karoseriju u 9 boja i sa 3 boje krova, koje prate obojeni detalji na svetlima za maglu, kućištima retrovizora, zadnjim bočnim staklima i bočnoj zaštiti Airbump-u ®. U  unutrašnjosti su dostupna 4 nivoa opreme, kako bi svako mogao da izabere unutrašnjost koja mu odgovara. Kabina, odmah ostavlja utisak prostranosti, naglašene širokim sedištima i dizajnom instrument table.
  • « HUMAN » Zahvaljujući zadovoljstvu koje pruža sa programom Citroën Advanced Comfort®, prema kojem je osmišljen novi C3, Citroën menja kodove udobnosti dajući im moderan duh. Pri ulasku u vozilo, oseća se zadovoljstvo pojačano obradom boja i materijala koji su inspirisani svetom nameštaja i putovanja, kako biste se u novom C3 osećali «kao kod kuće». On, takođe, nudi stakleni panoramski krovi koji preplavljuje kabinu svetlošću, tablet osetljiv na dodir od 7’’ na kojem su dostupne sve funkcije, kao i opciju otključavanja i pokretanja vozila bez ključa.
  • «SMART » Kao svetsku premijeru, Citroën nudi ConnectedCAM Citroën™. Širokougaona kamera visoke rezolucije, povezana sa internetom, savršeno je ugrađena i omogućava da slikama ili videom ovekovečite trenutke i da ih, zatim, objavite na društvenim mrežama ili da ih sačuvate za sebe.

Efikasnost novog C3 se odražava i u gami snažnih i ekonomičnih motora: benzinskih PureTech, dizel BlueHDi, i u automatskom menjaču najnovije generacije EAT6. Tehnologije u službi pomoći u vožnji su MIRROR SCREEN koja omogućava povezivanje sa pametnim telefonom i njegov prikaz na centralnom ekranu, KAMERA ZA VOŽNJU U NAZAD sa senzorima za parkiranje, POMOĆ PRI KRETANJU NA UZBRDICI koja sprečava neželjeno kretanje vozila na uzbrdici stabilizujući vozilo na dve sekunde.

Tehnologije u službi bezbednosti su UPOZORENJE O NEŽELJENOM PRELASKU PREKO LINIJE koji sprečava nepažnju pri brzini od najmanje 60km/h.uz zvučno i vizuelno upozorenje, SISTEM ZA NADZOR MRTVOG UGLA koji slikom u retrovizorima, upozorava na prisustvo vozila u mrtvom uglu, UPOZORENJE NA UMOR koji upozorava vozača kada je vreme za pauzu. Upozorenje se šalje posle dva sata pri brzinama većim od 70km/h. 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

Dužina: 3,99 m

Širina: 1,75 m

Visina: 1,47 m

Međuosovinsko rastojanje: 2,54 m

Zapremina prtljažnika: 300 L

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na sajtu uvoznika www.citroen.rs. Novi Citroën C3 može da se vidi u salonu uvoznika Avtonova KAB u Radničkoj 22 ili u salonima dilerske mreže u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku i Bačkoj Topoli, gde može da se obavi i test vožnja ovog prelepog auta.