MILOŠ PAVLOVIĆ VEČERAS NASTUPA NA TRCI ROLEX 24 ČASA DAJTONE

Srpski automobilista Miloš Pavlović, oficijelni vozač Lamborginija i takmičar u ekipi “Grasser racing”, večeras po srednjeevropskom vremenu nastupa na čuvenoj 24-časovnoj trci izdržljivosti “Rolex 24 at Daytona”.

Miloš vozi kao član posade u automobilu “Lamborghini Huracan GTD” sa startnim brojem 61, koja se za trku kvalifikovala na 11. poziciji u okviru GTD klase, u kojoj nastupa 27 posada. Na trci će se pojaviti ukupno 55 automobila, koji će biti podeljeni u četiri klase.

January 26-29, 2017: Rolex Daytona 24. GRT Grasser Racing Team, Lamborghini Huracan GT3, Christian Engelhart, Rolf Ineichen, Christopher Lenz

Miloš Pavlović, izjava:

Velika mi je čast što se nalazim na ovoj trci i što sam deo velikog tima kakav je Grasser. Uradićemo sve što je u našoj moći kako bismo ostvarili cilj!

Uz trku 24 časa Le Mana, trka u Dajtoni je jedna od najpoznatijih i najprestižnijih trka izdržljivosti na svetu, a uz 500 milja Indijanapolisa i 500 milja Dajtone (na ovalnoj stazi), spada među najčuvenije u Sjedinjenim Američkim Državama.

January 26-29, 2017: Rolex Daytona 24. 61 GRT Grasser Racing Team, Lamborghini Huracan GT3, Milos Pavlovic

Ovogodišnje, 55. izdanje trke u Dajtoni startuje u danas u 14.30 časova po lokalnom vremenu (EST) ili u 20.30 časova po srednjeevropskom vremenu (CET). Trka se može pratiti na zvaničnom linku organizatora takmičenja: http://imsatv.imsa.com