Velika decembarska akcija Opela u Autoprometu!

Decembar je vreme darivanja, pa ujedno i najbolji period za kupovinu automobila. Autopromet DOO se zbog toga potrudio da vam olakša izbor i  da vašu porodicu obraduje najlepšim ukrasom na jelci – ključevima novog Opel-a. Zato vas do kraja godine, pored već postojećih popusta, čeka i dodatni decembarski popust na odabrane modele. Celog meseca je aktuelna kampanja sa dodatnim popustima pod nazivom “Najbolje smo ostavili za kraj”. Ona obuhvata nekoliko Opel modela pri čijoj kupovini možete ostvariti popust i preko 2.500 evra! U zavisnosti od vaših potreba, Opel Astra K, Astra J, Insignia, Zafira Tourer ili Mokka mogu biti vaši po mnogo nižim cenama i to istog trena, jer se isporuka svih automobila vrši odmah!

Nova Astra – Nova Zvezda u C segmentu koja je osvojila srca mnogih i koja zasluženo nosi prestižno priznanje za “Automobil godine 2016”, sada je pristupačnija nego ikada. Od svih modela u okviru aktuelne akcije Astra K se može naći u najširem spektru boja, opreme i agregata. Cena od 13.228 evra je više nego primamljiva za ovako dobar automobil. Ljubitelje četvorovratne verzije modela Astra čeka možda i veće iznenađenje, jer po približno istoj ceni možete dobiti nezapamćeni komfor i odličan paket opreme. Ova četvorovratna Opel limuzina gotovo da nema manu i zato je poznata pod nazivom “Sedan Veličanstveni”.

Najveći luksuz zaslužuje i najveći popust! Od ponuđenih modela, Opel Insignia vam donosi najveću uštedu od neverovatnih 2.650 evra. Ako žudite za vrhunskim sportskim užitkom, ovu ponudu ne smete propustiti!

I oni koji traže veće gabarite se mogu pronaći u ovoj priči. U okviru akcijskog cenovnika Autopromet je obuhvatio i Opel Mokku. Ona je od svog lansiranja na evropsko tržište uveliko prešla broj od 500.000 porudžbina, što je svrstava u red “bestseller” SUV modela.

Ako brojno stanje vaše porodice prevazilazi većinu automobila i ako vam uvek fali mesta za “još samo jedan kofer”, Zafira Tourer je pravi izbor za vas. Komfor visoke klase koji dobijate kupovinom ovog modela donosi još mnogo karakteristika i funkcionalnosti iznad osnovnih, jer ova Zafira Tourer dolazi sa Cosmo paketom opreme.

Pored putničkog, akcijski cenovnik obuhvata i komercijalni program. Popust vas čeka i za Combo Van, koji je dostupan u više dimenzija (osnovna verzija i povećana dužina vozila). Ovo vozilo sa nosivošću preko 900 kg, 1.3 litarskim dizel motorom od 90 KS i izuzetnim utovarnim mogućnostima je dostupno po neto ceni od 11.460 evra.

Kako biste bez premišljanja doneli ispravnu odluku, svaki od pomenutih modela možete lično isprobati. Tu pogodnostima nije kraj. Za sva kupljena vozila Autopromet vrši tehnički pregled, registraciju, kao i mogućnost kasko osiguranja kod više partnerskih kuća. Bez puno napora, obavite sve što ide uz kupovinu automobila na jednom mestu. Nemate puno vremena, a ni razloga za premišljanje – ovakva prilika se ne propušta. Autopromet vas čeka na probnoj vožnji!