Sve je veći broj dobitnika EKO Serbia nagradne igre

????????????????????????????????????

Sve je veći broj dobitnika EKO Serbia nagradne igre „1.000 evra svaki dan i na kraju stan!“ Svakoga dana u dnevnim izvlačenjima nagrada obradujemo po jednog našog vernog kupca sa 1000 evra. Bojan Jovanović iz Prokuplja, Saša Matić iz Beograda i Zlatko Saulić iz Subotice samo su neki od ovonedeljnih dobitnika dnevne nagrade od 1000 evra.

Izjave srećnih dobitnika možete pogledati na sledećem linku: http://bit.ly/EKOdobitnici  Svi oni, kao i naši potrošači koji do sada nisu imali sreće u dnevnim izvačenjima, učestvuju u finalnom izvlačenju za glavnu nagradu – stan u Beogradu.

Predstojeće praznike srećni dobitnik dočekaće u novom dvoiposobnom stanu veličine 44 m2. Stan se nalazi na prvom spratu u novom naselju, nedaleko od centra Zemuna. Fukcionalni raspored prostorija, etažno grejanje, prelepa terasa i pripadajuće parking mesto samo su neke od karakteristika budećeg doma jednog od naših vernih potrošača.

Dodatne razloge za  radovanje i slavljeničku atmosferu neko od naših kupaca imaće 24. decembra jer ćemo tada na javnom izvlačenju u TC Ušće u 18 časova objaviti ime dobitnika glavne nagrade.

Podsećamo da svaki od potrošača sa minimalnim iznosom računa od 1.500 dinara sa bilo koje od EKO benzinskih stanica širom Srbije, provlačeći Smile karticu automatski učestvuje u igri i ima šansu da osvoji 1.000 evra svakog dana. Svaka nova kupovina u navedenom iznosu uz Smile karticu povećava šansu da postanete dobitnik jedne od nagrada.

Za dnevne nagrade od 1.000 evra, u dnevnim izvlačenjima učestvuju sve transakcije od prethodnog dana od 00.00h do 23.59h. Dobitnici se izvlače nasumičnim softverskim odabirom iz baze registrovanih transakciјa EKO Smile kartice, uz prisustvo tročlanog žirija, čiji se članovi povremeno menjaju, tokom traјanja nagradne igre.