Kompanija Verano Motologistic, generalni uvoznik GAZ vozila za Srbiju, BiH, Makedoniju i Crnu Goru nudi novogodišnji popust na sva GAZ vozila sa  lagera u iznosu od 1000 eura! U ponudi su GAZ vozila sa posebnim akcentom na novi model GAZ Next u Furgon opciji koji se prodaje u različitim konfiguracijama kabine sa i sa zapreminom utovarnog prostora do 13,5 m3. Ovo vozilo je apsolutni novitet u programu GAZ-a, a može se kupiti već po ceni od 16.900 evra bez pdv-a koji je odbitna stavka.

Pored Furgona, u našoj ponudi su i laka dostavna vozila Gazela Next i Business sa različitim utovarnim prostorima, pogonom 2×2 i 4×4, dozvoljene ukupne težine do 3.500 kg i sa renomiranim i štedljivim Cummims dizel motorima.

Sva navedena vozila iz GAZ programa mogu se voziti sa vozačkom dozvolom “B “kategorije što im obezbedjuje ulogu idealnog partnera za vožnju kako u gradskim tako i na vangradskim putevima bez posebnih uslova i tahografa.

Takođe, obezbeđeni su i specijalni uslovi finansiranja kao i beskamatni krediti kod banaka, a ako Vam se dopada vozilo možete ga preuzeti istog dana.