EKO poklanja stan i 1.000 evra svaki dan!

Kompanija EKO Serbia organizuje veliku nagradnu igru „1.000 evra svaki dan i na kraju stan!“ kao znak lepog i uspešnog završetka kalendarske i poslovne godine, ali i kao znak zahvalnosti svim svojim potrošačima i onima koji će to tek postati. Jedan od promotera ove kampanje je i Nikola Đuričko – glumac čije umeće na najlpeši način dočarava sve benefite koje sobom donosi članstvo u EKO Smile klubu i posedovanje EKO Smile kartice.

eko-smile-kartica

Počevši od danas pa sve do 24. decembra, svaki od potrošača sa minimalnim iznosom računa od 1.500 dinara sa bilo koje od EKO benzinskih stanica širom Srbije i EKO Smile katicom, imaće šansu da osvoji 1.000 evra svakog dana. Pored toga, svi naši potrošači će takođe učestvovati i u izvlačenju za glavnu nagradu – stan u Beogradu veličine 44 m2, čiji dobitnik će biti objavljen na javnom izvlačenju 24. decembra. Svi naši potrošači, oni koji već osvoje dnevne nagrade kao i oni koji ih ne osvoje, će učestvovati u finalnom izvlačenju i imati mogućnost da osvoje glavnu nagradu.

Dnevne nagrade će biti objavljivane svakog dana na Facebook stranici EKO Serbia u 18h. Tokom trajanja nagradne igre biće dodeljeno ukupno 30 dnevnih nagrada u iznosu od 1.000 evra na platnim karticama Komercijalne banke.

vassilis-makriskomercijalni-director-eko-serbia

Ovim povodom G-din Goran Dejanović, generalni direktor kompanije EKO Serbia je izjavio: „Kao kompanija koja brine o svojim kupcima, odlučili smo da nagradnom igrom donesemo sreću našim vernim kupcima. Kraj godine je vreme kada pripremamo poklone za prijatelje i rodbinu, a do kraja godine mi ćemo poklanjati 1.000 evra svakoga dana i na kraju meseca stan. To će biti pravi novogodišnji poklon za dobitnika, kome će nadamo se, uneti mnogo vedrine u život. Ovo je naš način da se zahvalimo svima koji su nam poklonili svoje poverenje.“

EKO Smile klub lojalnih potrošača je pokrenut 2013. godine i danas ima više od 380.000 vlasnika EKO Smile kartice. U protekle tri godine izdali smo više od milion poena i podelili našim potrošačima više od 300.000 poklona. Sa željom da se zahvalimo svim našim lojalnim potrošačima, ali i onima koji će to postati, EKO Serbia je odlučila da uvede više novina i iznenadi sve njih na pozitivan način. Osvežili smo našu ponudu poklona, unapredili smo našu smart phone aplikaciju i program strukturisali na mnogo dinamičniji način. Za sve one koji još uvek ne poseduju svoju EKO Smile karicu procedura dobijanje iste je vrlo jednostavna – možete je preuzeti na svakoj EKO Serbia benzinskoj stanici.

zvezde-novog-eko-tv-spota

Cilj svih aktivnosti kompanije EKO Serbia a.d. jeste poslovanje u skladu sa osnovnom vizijom kompanije – Biti prvi izbor potrošača, obezbediti usluge i proizvode vrhunskog kvaliteta, brinući ujedno o našim zaposlenima, lokalnoj zajednici i očuvanju prirodne sredine.

EKO Serbia je članica EKO Hellenic Petroleum grupacije, jedne od najvećih kompanija u jugoistočnoj Evropi, koja posluje u Srbiji od 2002. godine, kroz mrežu od 53 benzinske stanice.