Opel Astra Led Matrix Experience na Košutnjaku

Kompanija Opel je zajedno sa svojim partnerom kompanijom AC Brajić, organizovala prvu noćnu test vožnju u Srbiji, “Astra Led Matrix Experience” za svoje flotne kupce i partnere. Tom prilikom, svi prisutni su imali mogućnost da se lično uvere u neverovatne karakteristike i performanse nove Astre, uključujući revolucionarni sistem osvetljenja IntelliLux LED Matrix.

opel-astra-led-matrix-experience-141

Na uzbudljivim krivinama Košutnjaka, Astra je demonstrirala sve prednosti koje donose tehničke inovacije iz premijum klase i pokazala zašto je proglašena evropskim automobilom godine, automobilom godine u Srbiji kao i dobitnikom prestižne nagrade “Zlatni Volan”.

opel-astra-led-matrix-experience-042

Jedinstveni doživljaj noćne vožnje bio je obogaćen IntelliLux LED Matrix svetlima koja se sastoje od 16 LED segmenata (osam sa svake strane), podešavaju automatski i omogućavaju vožnju sa dugim svetlima bez ometanja drugih vozača na putu. Predstavnik kompanije Opel Srbija, Miroslav Vrcelj, menadžer flotne prodaje, obratio se svim gostima i budućim flotnim kupcima: „Ovo je apsolutni novitet i izuzetna bezbednosna komponenta u novoj Astri. Opel je patentirao revolucionarno, potpuno LED matriks osvetljenje nove generacije, koje obezbeđuje vožnju bez neželjenih „blicanja“ zbog dugih svetala. Ovakav sistem je po prvi put prisutan u C segmentu, i to u novoj Astri.“

opel-astra-led-matrix-experience-019

Novo osvetljenje se sastoji od 16 LED segmenata, po osam na svakoj strani vozila. LED matriks sistem automatski i konstantno prilagođava dužinu i distribuciju svetlosnog snopa, u svakoj saobraćajnoj situaciji. Nakon kratke prezentacije i upoznavanja sa LED Matrix svetlima svi prisutni su u dobrom raspoloženju dočekali svoj red da testiraju novu Astru i druge automobile iz Opel game.