Mopar je brend za usluge, brigu o kupcima, originalne rezervne delove i dodatnu opremu za brednove FCA Grupe. Ovi proizvodi se nude kupcima u trenutku kupovine, a i u kasnijim fazama, kako bi mogli da personalizuju svoje automobile ovim ekskluzivnim uslugama i dodatnom opremom. Moparov® program zaštite vozila (Mopar® Vehicle Protection) omogućava vlasnicima automobila da održavaju svoje vozilo u optimalnom stanju, nudeći širok opseg uslužnih ugovora za koje garantuje kompanija Fiat Chrysler Automobiles. Oni su posebno osmišljeni tako da svim kupcima omoguće da voze svoje automobile bezbrižno i bez bilo kakvih nepredviđenih događaja.

mopar_logo_high

Uz Moparov® program zaštite vozila, vlasnici automobila Fiat, Fiat Professional, Lancia i Abarth mogu biti sigurni da će servisiranje njihovog vozila obaviti visokokvalifikovani i specijalizovani profesionalci u ovlašćenim Fiat Professional radionicama širom Evrope, gde se koriste samo originalni rezervni delovi. Portfolio proizvoda obuhvata širok i fleksibilan izor produženih garancija i usluga sa mogućnošću prenosa prava korišćenja na novog vlasnika, u slučaju prodaje vozila. Svaki ugovor se prilagođava potrebama korisnika, sa različitim rešenjima po pitanju trajanja ugovora i kilometraže. Ugovori u okviru Moparovog programa zaštite vozila mogu se sklopiti prilikom kupovine novog vozila, a mogu biti i plaćeni na rate, preko finansijskih rešenja koja nudi FCA banka (samo na izabranim tržištima), po izboru kupca.

05_big

Na servisni ugovor Essential care plan održavanja, u okviru posebne akcije koja će trajati do 31. avgusta 2016. godine, Mopar nudi popust u iznosu od 50 procenata. Ovo je ugovor za vozila starosti od 2-8 godina koji vam nudi mogucnost da odrzavate vase vozilo i da ustedite koriscenjem planova koji odgovaraju vasim potrebama. Kod ovog ugovora imate sve usluge koje nudi FREE to Go i što je najvažnije za 2 godine neograničen broj šlepovanja do ovlašćenog servisa bez obzira na predjenu kilometražu, kao i popust na originalne rezervne delove koji ostvarujete samo u Mopar servisu.

940x400_Doblo_stile1_new

Essential care plan održavanja nudi 2 plana i to osnovni Essential care i Essential care plus. Razlika izmedju ova dva ugovora je da uz Essential care plus dobijate 2 kontrolna pregleda u svakoj godini.

Essential care za putnička vozila uz popust košta 20 € za 2 godine uz neograničenu kilometražu ( redovna cena 40€ ), a Essential care plus za putnička vozila uz popust košta  30 € za 2 godine uz neograničenu kilometražu (redovna cena 60€ ).

Gallery_Talento_02_b

Essential care Profesional za vozila iz programa komercijalnih vozila košta uz popust  22,5€ za 2 godine uz neograničenu kilometražu (redovna cena 45€ ), dok je cena plana održavanja Essential care plus   30 € za 2 godine uz neograničenu kilometražu (redovna cena 60€ ).