Nagrade FCA Grupacije najboljim maturantima i diplomcima

Nagrade, koje FCA Grupacija tradicionalno dodeljuje deci svojih zaposlenih, i ove godine dobijaju svršeni srednjoškolci i diplomci, koji su postigli najbolje rezultate u srednjoj školi ili na fakultetu tokom 2015. godine.

 “Zadovoljstvo nam je da smo i ove godine, tradicionalno, nagradili najbolje đake, decu naših kolega. Kompanija FCA Srbija vrednuje i nagrađuje posvećenost razvoju i edukaciji, zbog čega kontinuirano ulažemo u obrazovanje i razvoj mladih, kako bismo ih motivisali da nastave da se usavršavaju i unapređuju svoja znanja i veštine“, izjavio je g. Alessio Leonardi, direktor fabrike FCA Srbija.

DSC_4013

 Nagrade su dodeljene na osnovu prosečne ocene postignute tokom školovanja, odnosno studiranja, ocene postignute na maturi, dužine studiranja, ocene na diplomskom ispitu i porodičnog stanja. Na konkursu su mogla da učestvuju deca zaposlenih u kompanijama FCA Srbija, Magnetti Marelli i FCA Servisu, rođena 1989. godine i nakon te godine, koja su postigla najbolji uspeh u srednjoj školi ili na fakultetu od 1.1.2015. do 31.12.2015. godine.

Nagrade FCA Grupacije za decu zaposlenih dodeljuju se u 18 zemalja širom sveta u kojima ova kompanija posluje.