Ford modeli po sajamskim uslovima do kraja aprila

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser vozila marke Ford u Srbiji, u saradnji sa S Leasingom nudi modele Fiesta i Focus uz beskamatno finansiranje na pet godina za ceo iznos otplate, bez skrivenih troškova i otkupne vrednosti, gde je rata za Fiestu 99 evra, a za Focus 149 evra. Za ostale modele (C-MAX, Kuga, Mondeo, S-MAX/Galaxy, komercijalni program…) kamatna stopa je snižena na 3,49%, ućešče može biti od 10 do 50%, a period otplate je do 60 meseci.

Ford-Fiesta

Beskamatno finanisiranje je dostupno i putem kredita preko Findomestic banke. Besplatna pozajmica za Fiestu može biti do 6.000 evra, rata iznosi 125 evra, a period otplate je 48 meseci. Za modele Focus i C-MAX limit besplatne pozajmice iznosi 9.000 evra (rata 188 evra, period otplate 48 meseci), a za Mondeo, S-MAX/Galaxy i Kugu 10.000 evra. Kod ovog beskamatnog kredita posebnu pogodnost predstavlja to što automobil nije pod zalogom niti je kasko osiguranje obavezno. Kod kredita sa šestogodišnjim periodom otplate (72 meseca) kamatna stopa je snižena na 2,98%.

NewFordFocus-5door

U okviru specijalne sajamske Ford ponude dostupan je i lizing na period do pet godina po kamatnoj stopi od 6,5% sa fiksnim iznosom rate u dinarima, što znači da dinarski iznos mesečne otplate sve vreme ostaje isti i ne menja se u zavisnosti od kursa domaće valute prema evru.

Osim toga, luksuzni Ford modeli sa visokim paketima opreme ponuđeni su uz značajne popuste. Tako, recimo, Mondeo 2.0 TDCi Powershift Powershift  Titanium sa touch screen-om, umesto 36.000 evra košta 28.500 evra, a model Kuga 2.0 TDCi 4×4 u istoj opremi umesto za 38.000 evra može da se kupi za 31.990 evra.

FordMondeo-5Door_09

Inače, od početka godine, do novih Ford vozila u Srbiji došlo je više od 560 zadovoljnih klijenata, a kompanija Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser Forda u Srbiji, svima zahvaljuje na ukazanom poverenju.