PORSCHE SCG I OVE GODINE IZLAŽE VOZILA NA BG CAR SHOW 2016.

Na 5. BG Car Show, kompanija Porsche SCG – generalni zastupnik za vozila marki Volkswagen, Audi, SEAT i Porsche  – predstaviće svoje poznate modele u halama 1 i 4 beogradskog sajma.

Volkswagen će se tradicionalno predstaviti posetiocima sajma sa svojima najpopularnijim modelima i specijalnim uslovima.

novi-golf-7-predstavljen-u-berlinu-slika-003

Najpopularniji model Golf će biti prikazan dve verzije – sa poznatim TSI i TDI agregatima, Za Volkswagen Golf 1.2 TSI uz Trendline paket opreme, obezbedili smo specijalnu cenu u iznosu od 14.990,00 € (13.990,00 € uz Porsche Mobility finansiranje) a za Volkswagen Golf 1.6 TDI sa istim paketom opreme, specijalna sajamska cena iznosiće 16.990,00 € (15.990,00 € uz Porsche Mobility finansiranje koje uključuje kasko osiguranje u  prvoj godini zakupa kao i besplatnu registraciju). Volkswagen Passat koji se svojim karakteristikama pridružio modelima premijum segmenta izdvaja se posebnom ponudom za model 2,0 TDI Comfortline paket opreme sa cenom od 26 490€ za keš ili čak 1500 € nižom cenom za kupovinu preko Porsche Mobility. Model Volkswagen Polo sada predstavljamo sa jačim motorom i Comfortline paketom opreme‎ za 10.990 € ili za 9.990 € uz finansiranje preko Porsche Mobility-ja.

Audi će se i ove godine predstaviti u punom sjaju. Za to je zaduženo 8 automobila koji na našem tržištu predstavljaju ’’best buy’’ u svojim segmentima. Kao srpsku sajamsku premijeru Audi izlaže dva A4, jedan za zahtevnije kupce sa čuvenim quattro pogonom i jedan prilagođen ukusu biznis klijentele. Oba dolaze sa biznis paketom opreme koja uključuje i MMI Navigacioni sistem, elektro podešavanje sedišta i još mnogo toga, a iako je novi model i za njega je pripremljena “sajamska ponuda”. Iz najpopularnijeg segmenta dolaze A3 Sportback i A3 limuzina. A3 Sportback će sve zainteresovane iznenaditi cenom koja je za ovaj sajam spuštena na neverovatnih 17.999 €. A3 Limuzina je postala jedan od najpopularnijih modela u voznim parkovima velikih kompanija.

audi-a4_0355

Jedna od zvezda standa će svakako biti i A6 koja konačno dolazi sa kombinacijom iz snova za srpskog kupca. 2.0 TDI motor od 190 KS, uparen sa S-tronic menjačem i quattro pogonom u  sport paketu opreme, svakako predstavlja najbolji odnos cene i onoga što kupac dobija za uloženi novac. Ušteda na ovom modelu iznosi čak 12 600 € ili 19% od cene iz cenovnika. Audi je postao najprodavaniji premium proizvođač u SUV segmentu u svetu, pa ovde izlazimo sa celokupnom gamom, trenutno dostupnom srpskom trzistu. Q3, SQ5 (za sve Q5 modele takođe važi specijalna sajamska ponuda) i sa Q7, koji je za kratko vreme postao najprodavaniji veliki SUV u Srbiji. Automobil koji je pobedio u svim uporednim testovima svoje glavne rivale može isprobati svaki potencijalni kupac u Audi salonima i sam se uveriti zasto je osvojio srca specijalizovanih novinara i ljubitelja luksuznih SUV-ova.

Volkswagen Privredna vozila

Na ovogodišnjem sajmu automobila sajamskoj publici će se predstaviti i Volkswagen Privredna vozila i to u hali 4 na preko 200 m2. Ove godine biće izloženo 6 vozila i to najprodavaniji modeli Caddy, Transporter, Crafter i Amarok. Kao i prethodnih godina, tako i ove, sajam pored promotivnog ima i prodajni karakter. Zbog toga su za sve kupce obezbeđene izuzetne pogodnosti pri kupovini.

SEAT, sa španskim temperamentom i nemačkom tehnologijom, beleži globalni rast prodaje poslednjih godina, zahvaljujući novom modelu Leon, ali i modelu Ibiza koji egzistira već  8 godina i ne gubi na važnosti već beleži rekordne prodajne rezultate Najatraktivnije ponude, na predstojećem BG Car Show, sa finansiranjem u saradnji sa Porsche Mobility su Ibiza 5D 1,2 TSI Style 90KS od  9,999 EUR. Zatim u ponudi su i Leon 1.6 TDI CR Style 110KS sa cenom od 16 499 EUR, kao i naš najjači adut Leon 2.0 TDI CR FR 150KS sa FR paketom (LED farovi, 18” alu felne, panorama krov, 6.5” touch screen multimedijalni uređaj) koji može postati vaš za neverovatnih 18 999 EUR! Samo tokom trajanja Sajma, sve boje vozila su gratis!

11230921_894168913991368_5540845831215496255_o

Porsche finansijska grupacija Srbije, u čijem sastavu posluju Porsche Leasing, Porsche Mobility i Porsche Partner, pripremila je, u toku trajanja sajma automobila različite pakete pogodnosti za finansijski lizing i zakup vozila, u želji da vozila iz Volkswagen grupacije (VW, VW privredna vozila, Audi, SEAT i Porsche) učini dostupnim široj javnosti. U zavisnosti od marke i tipa vozila kao i od oblika finansiranja – finansijski lizing ili zakup vozila, obezbeđeni su paketi pogodnosti koji se ogledaju u izuzetno atraktivnoj kamatnoj stopi i paketima koji obuhvataju uključeno kasko osiguranje u prvoj godini ili tokom celog perioda zakupa, kao i finansijsku podršku već sniženim cenama automobila i do 2000 evra. Kuriozitet je beskamatni lizing za VW privredna vozila sa nominalnom kamatnom stopom od 0%.

Jedna od ključnih prednosti koju klijenti imaju je jedinstvena mogućnost da na jednom mjestu, iz jedne ruke, u bilo kom od salona ovlaštenih dilera, širom Srbije, odaberu svoje vozilo, odgovarajući paket finansiranja, osiguranja i održavanja, preuzmu vozilo i uživaju u njemu. Sve na jednom mestu, preko jedne kontakt osobe, je jedinstven koncept koji obezbeđuje samo Porsche grupacija.

W12_Gallery_2_1398x699

SVET LUKSUZA I U BEOGRADU

Kompanija Porsche SCG omogućiće svim posetiocima beogradskog Sajma automobila prizore koji se vide samo na najvećim svetskim sajamskim manifestacijama. Po prvi put, u Beogradu, biće izložena ekskluzivna vozila marke Bentley i to modeli Continental GT i Flying Spur. Gost kompanije Porsche SCG, ovlašćeni prodavac marke Bentley “Exclusive Car Vien” približiće posetiocima beogradskog sajma svet luksuza.