AKCIJSKA PONUDA ZA CITROËN VOZILA SA LAGERA

Kompanija AVTONOVA KAB, ekskluzivni uvoznik vozila marke CITROËN ponudila je kupcima nabavku vozila sa lagera po specijalnim cenama i uslovima prodaje. Akcijska ponuda obuhvata najtraženije modele, a omogućeni su popusti do čak 3.000 evra.

Citroen-3-modeli-1880x800

Sva vozila opremljena su benzinskim i dizel motorima najnovije generacije, gde se posebno izdvajaju motori PureTech koji su nagrađeni prestižnom svetskom nagradom za kvalitet International engine of the year 2015.

Kupcima je omogućena isporuka u najkraćem roku, uz promotivne uslove finansiranja i kasko osiguranja. Magična ponuda predstavlja pravu priliku za kupovinu vozačima koji cene dizajn, bezbednost, udobnost, kvalitet i štedljivu vožnju, uz veoma povoljne uslove održavanja u garantnom i vangarantnom roku.

Citroen-C-4-CACTUS

Iz ponude izdvajamo model CITROËN C-Elysée koji ima izgled, izdržljivost, udobnost, motoristiku i opšti osećaj zadovoljstva i sigurnosti kao daleko skuplji modeli, a materijali koji su odabrani za unutrašnjost su atraktivni, izdržljivi i laki za održavanje.

Tu je i opšti ljubimac, model CITROËN C4, koga odlikuju atraktivno izvajane linije, izuzetan kvalitet izrade, niz originalnih i i ekskluzivnih karakteristika, kao i sjajna paleta motora. Uz novi C4 stižu svi bezbednosni i elektro paketi koji obezbeđuju vrhunsko uživanje za vozača i sve putnike u vozilu.

Citroen-C-Elysee

CITROËN C4 Cactus je najviše nagrađivani model u 2015. Nudi jedinstveni dizajn, spoljašnost SUV vozila, posebne štitnike karoserije od ogrebotina, prednja sedišta u duhu sofe, tablet od 7“ sa svim funkcijama na jednom mestu, inovaciju Magic Wash sa prskalicama smeštenim direktno u brisače, panoramski krov sa apsolutnom zaštitom od spoljne temperature i motore koji omogućavaju veoma malu potrošnju goriva od svega 3,1l/100km.