Category: Test automobila

MOBIL AUTO TV – Vozili smo Subaru Levorg

Ekipa emisije MOBIL AUTO vozila je novi Subaru Levorg. Na prvi pogled privukao nas je njegov dizajn. Subaru je nadogradio ovaj karavan sa redizajniranim stajlingom, više sigurnosne opreme i 2,0-litarskim motorom.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Stigli najnoviji rezultati testiranja bezbednosti automobila – Euro NCAP

Nezavisna agencija koja se bavi ispitivanjem i ocenjivanjem bezbednosti novih modela na evropskom tržištu, EuroNCAP, objavila je drugu listu rezultata, poslednju za ovu godinu. Tesla Model X, Porsche Taycan, Audi Q7, Renault Captur, Subaru Forester, Škoda Oktavia, Ford Mondeo i Ford Kuga su vozila koja su dobila maksimalnih pet zvezdica.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Testirali smo…BMW X1 SDRIVE 1.8D

Naša ekipa vozila je i testirala novi BMW X1 SDRIVE 1.8D. BMW X1 nudi čitav nov spektar vrhunskih performera kao što su BMW TwinPower Turbo 3-cilindarski i 4-cilindarski motori, Steptronic menjač, BMW xDrive inteligentni sistem pogona na sva četiri točka kao i Adaptivno ogibljenje i M Sport kočnica.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Testirali smo…Dacia Duster 1.3 Techroad

U ovoj emisiji na test vožnji – Dacia Duster – 1.3 Tce 150 FAP 4X4 u paketu Techroad

Share Button

MOBIL AUTO TV TESTIRALI SMO NISSAN X-TRAIL 1.7D 4WD TEKNA TL

Kao novinarska ekipa koja je testirala stotine različitih automobila i SUV-ova, možemo da zaključimo sledeće…Nissan X Trail 1.7D 4WD u opremi TEKNA TL je udoban i prostran automobil odličnih i moćnih voznih karakteristika.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Međunarodna prezentacija i test vožnja šeste generacije Opelove Corse u Šibeniku

Ekipa emisije MOBIL AUTO prisustvovala je, među odabranim novinarima iz specijalizovanih automobilskih redakcija, međunarodnoj promociji nove, šeste generacije Opelove Corse.

Share Button

MOBIL AUTO TV – NCAP – PONOVO PET ZVEZDICA ZA BMW SERIJE 3

Nezavisna evropska organizacija za ispitivanje bezbednosti vozila, Euro NACP, ocenila je BMW Serije 3 sa pet zvezdica na veoma zahtevnom NACP testu. Model sa standardnom bezbednosnom opremom odlično se pokazao i po pitanju sigurnosti dece u vozilu, kao i pešaka.

Share Button

MOBIL AUTO TV – TESTIRALI SMO NOVU ŠKODU KAMIQ NA ZLATIBORU

Nova Škoda Kamiq stigla je u Srbiju. U prošloj emisiji mogli ste da vidite beogradsku prezentaciju. Naša ekipa, je među odabranim novinarima iz specijalizovanih automobilskih redakcija imala priliku da isproba ovaj gradski SUV i na Zlatiboru. Kompanija Auto-Čačak, ovlašćeni uvoznik i prodavac vozila marke Škoda povela nas je na dvodnevno druženje sa najmlađim članom brenda ŠKODA. Vozili smo modele koje pokreću motori 1.0 TSI od 115 KS, sa 6-stepenim manuelnim menjačem. 1,5-litarski TSI od 150 konja sa 7-stepenim DSG menjačem  kao i turbo dizel agregat 1.6 TDI od 115 KS.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Testirali smo 12. generaciju Corolla game – Hatchback, Touring Sports i Sedan

Ekipa MOBIL AUTA imala je priliku da testira sva tri modela iz Corolla game. Hatchback, Touring Sports i Sedan. U narednih nekoliko minuta videćete kompletan utisak o Novoj, 12. generaciji Corolla game koja je snažno napala evorpski C- segment.

Share Button

MOBIL AUTO TV – NCAP BEZBEDNOSNI TESTOVI – BMW Ser 1, BMW Ser 3, Jeep Cherokee i Peugeot 208

Nezavisna evropska organizacija za ispitivanje bezbednosti vozila  objavila je rezultate najnovijih crash testova za novi BMW Serije 1, BMW Serije 3, Jeep Cherokee i novu generaciju Peugeota 208.

Share Button