Category: Auto Noviteti

MOBIL AUTO TV – Novi Giulia i Stelvio Quadrifoglio MY 2020 – Snaga u svakom detalju

Alfa Romeo Giulia i Stelvio Quadrifoglio sa 510 KS i 2.9 V6 Bi turbo motorom ubrzavaju put brenda ka budućnosti. Novi modeli su odlični autmobili sa izuzetnim performansama i brojinim novim dodacima na polju tehnologije, umreženosti, kao po pitanju bezbednosti. Ove godine brend slavi važnu godišnjicu – 110. godina od njegovog osnivanja.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Citroen – Svetska premijera modela E C4

U 2020., Citroen nastavlja sa električnom ofanzivom i otvara put u C-hatch segmentu. I naša redakcija je pozvana da prisustvuje online otkrivanju svih detalje sledeće generacije C-Hatch na svetskoj premijeri. Više detalja saznali smo u poseti kompaniji Avtonova Kab.

Share Button

MOBIL AUTO TV – SAUVID – Subvencije za električna vozila

Zalaganje za smanjenje emisije štetnih gasova, reciklažu I zaštitu životne sredine i pokušaj da se sredi uvoz polovnih automobila ključna su pitanja Srpske asocijacije uvoznika I delova, rekao je za MOBIL AUTO Milan Belin. U ovom prilogu videćete dva električna automobila marke Renault koji su već osvojili tržište – Renault ZOE i TWIZY.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Portal prodajadelova rs – Najveći asotriman auto delova na jednom mestu u Srbiji

Novi portal www.prodajadelova.rs  na našem tržištu privukao je veliku pažnju u proteklih par nedelja. Startovao je sa preko 300.000 artikala, što predstavlja apsolutno najširu ponudu auto-delova na jednom mestu u Srbiji, a zahvaljujući saradnji sa najvećim dobavljačima na našem tržištu.

Share Button

MOBIL AUTO TV – “Le grand rendez vous“ snimljen u Monaku

Francuski režiser Klod Leloš je snimio svoj kratki film “Le grand rendez-vous“ u Monaku, 24.maja ujutru, istog datuma kda se obično održava “Grand Prix“. Kamere su pratile Ferrari SF90 Stradale u adrenalinskoj vožnji stazom kojom voze Formulu 1.Vozilom je upravljao ČarlsLeklerk, postižući neverovatnih 240 km/h.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Vozili smo…TOYOTA CAMRY 2.5 Hybrid u Premium verziji sa 218 KS

Ekipa emisije MOBIL AUTO imala je priliku da vozi jedan izuzetan, nesvakidašnji, direktorski I sofisticirani automobil. Tojotu Kemri. Model koji smo imali na raspolaganju bio je Kemri 2.5 Hybrid u Premium verziji sa 218 KS,  Naša Tojota Kemri je  ujedno I u vrhu ponude kada su u pitanju paketi opreme.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Carlo Abarth – 70 godina brenda Abarth

Prethodno trkačko iskustvo i ambicija da od brzog automobila napravi još brži, učinila je da ovaj čovek, Carlo Abarth, 31.maja 1949. godine, osnuje čuveni ABARTH & C u Bolonji. Prepoznatljivi logo firme sa crnom škorpijom, bio je aluzija na njegov horoskopski znak.  Ostalo je istorija koja traje i dan danas…

Share Button

MOBIL AUTO TV – Rolls Royce – Težnja ka savršenstvu

Osnivač Rolls-Royce-a je nekada davno rekao: “Male stvari stvaraju savršenstvo, a savršenstvo nije mala stvar“. Brend je vođen pomenutom sentencom odlučio da svojim klijentima predstavi savršenu maketu SUV modela Kalinan.

Share Button

MOBIL AUTO TV – TOYOTA PREDSTAVLJA HIGHLANDER SA SEDAM SEDIŠTA

Toyotin najveći hibridni SUV, Highlander, po prvi put kreće u prodaju širom zapadne Evrope. Dostupan isključivo sa potpuno hibridnim pogonskim sistemom, Highlander je  najnoviji  dodatak Toyotinoj paleti SUV-ova u Evropi.

Share Button

MOBIL AUTO TV – HIT AUTO – Prodajno-servisna akcija za DACIA. Vozili smo…Dacia Duster Techroad.

Ekipa emisije MOBIL AUTO u poseti kompaniji HIT AUTO, ovlašćenom distributeru, prodavcu i serviseru za Renault, Dacia i Nissan vozila, uverila se još jednom da su sve aktivnosti u normalnim tokovima poslovanja. To se naročito odnosi na prodaju vozila. Danas pričamo o Dačiji i podsećamo na našu rubriku – Vozili smo..Dacia Duster u limitiranoj seriji Techroad.

Share Button