Category: Međunarodno Tržište

MOBIL AUTO TV – Novi Range Rover Evoque predstavljen u Londonu!


Sa nestrpljenjem iščekivani luksuzni kompaktni SUV Land Rovera, Novi Range Rover Evoque, predstavljen je u kreativnom delu Londona East End na crvenom tepihu uz prisustvo mnogobrojnih britanskih zvezda. Novi Range Rover Evoque predstavlja sofisticiranu evoluciju originalnog modela koji je stvorio tržište luksuznih kompaktnih SUV vozila, sa globalnom prodajom od više od 772 hiljade vozila i više od 217 međunarodnih nagrada.

Share Button

#StandardEvolved: Počinje GT X Experimental kampanja Opela

Opel gleda unapred ka uzbudljivoj budućnosti kao brend i postavlja nove standarde sa GT X Experimentalom. Koncept brenda oslikava vrednosti i vizije Opela i nudi uvid u to kako će budući modeli izgledati: sa odvažnom i čistom pojavom, istovremeno privlačni, pristupačni i orijentisani ka kupcu. Opel je sada povezao ovu viziju brenda sa jasnim i kosmopolitskim stavom putem nove kampanje na internetu i društvenim mrežama – #StandardEvolved. Kompanija kreira trendove u razvoju automobila koji su dostupni širokoj publici već 120 godina. Proizvođač automobila iz Riselshajma demokratizuje inovativne tehnologije u skladu sa svojim motom ,,Budućnost pripada svima“.

opširnije…

Share Button

MOBIL AUTO TV – Druga generacija KIA SOUL predstavljena na Sajmu automobila u Los Anđelesu


Druga generacija modela Kia Soul imala je premijeru na Sajmu automobila u Los Anđelesu. Automobil je stigao sa serijom benzinskih motora, kao i sa električnom verzijom.
Mali krosover je od premijere 2009. godine bio uspešan na svetskim tržištima, pa je dobio i drugu generaciju iako je Kia u međuvremenu u ponudu uvrstila SUV modele Stonic i Niro.

Share Button

MOBIL AUTO TV – SEAT TARRACO – novi SUV model sa pogonom na sva četiri točka


Novi Tarraco nalazi se na samom vrhu porodice sportskih terenskih vozila marke SEAT kao najnoviji član nakon modela Ateca i Arona. On objedinjuje najsavremeniju tehnologiju, dinamičnost, agilno rukovanje, praktičnost i funkcionalnost kao i elegantan i progresivan dizajn. SEAT Tarraco stvoren je za vozače koji su u potrazi za spojem uzbuđenja i funkcionalnosti u jednom vozilu.

Share Button

MOBIL AUTO TV – U NOVOJ EMISIJI GLEDAĆETE!


Nova emisija MOBIL AUTO TV ! Vesti i događaji iz sveta automobilizma koji su obeležili proteklu nedelju.

Share Button

MOBIL AUTO TV – JAGUAROV IPACE ZVUČNI SISTEM ZA SLEPE I SLABOVIDE


Nedostatak tradicionalne buke motora iz električnih vozila stvara problem za slepe i slabovide. To se posebno odnosi na niske brzine u gradskim sredinama i na parkiralištima. U Jaguaru su razvili zvučni sistem za upozoravanje vozila za I-PACE za ove ranjive kategorije pešaka.

Share Button

Audi e-tron GT sedan koncept (2021.)

Jedini konceptni automobil predstavljen na Salonu automobila u Los Anđelesu, predstavlja delo inženjera Volkswagen grupe. Audi e-tron GT limuzina bi trebalo da predstavlja treći čisto električni automobil cenjene nemačke luksuzne marke, a u serijsku proizvodnju je planiran da bude uveden tokom 2020. godine.

opširnije…

Share Button

Snižene cene Fordovih lakih komercijalnih vozila – Specijalni popusti do kraja godine

Pravnim licima i preduzetnicima, koji vozila koriste za svoje prevozne potrebe i zbog toga imaju pravo na povrat PDV-a, u prodajno-servisnoj mreži Forda u Srbiji do kraja godine se nudi mogućnost kupovine lakih komercijalnih i nekih SUV vozila (sa N1 homologacijom) po specijalnim cenama. Istovremeno, za dosadašnje flotne kupce i ona pravna lica koja jednokratno kupuju dva i više vozila odobravaju se dodatni popusti. Iz Grand Motorsa, generalnog uvoznika Fordovih automobila i lakih komercijalnih vozila za Srbiju, poručuju da su svi „komercijalci“ koji se nude tokom ove prodajne kampanje spremni za isporuku odmah po uplati.

opširnije…

Share Button

MOBIL AUTO TV – MAROKO – Međunarodna test vožnja CITROEN C5 AIRCROSS


Pred Vama je ekskluzivna reportaža iz Maroka. Ekipa emisije MOBIL AUTO TV je, u okviru međunarodne test vožnje, zajedno sa novinarima iz čitave Evrope, vozila I testirala najnoviji CITROEN C5 AIRCROSS po putevima ove zapadnoafričke zemlje.

Share Button

Prvi Mazdin električni automobil stiže 2020. godine

Mazda je ove nedelje predstavila novu generaciju Mazde3, a sada se najavljuje i prvi električni automobil japanske kompanije. Prema informacijama pojedinih medija biće to potpuno nov model koji neće biti baziran na nekom postojećem, a planiran je za 2020. godinu. Iz kompanije nisu ništa potvrdili, ali je direktor dizajnerskog odeljenja izjavio da ne žele da model bude “digitalan”. “Ne želimo da EV izgleda kao frižider poput nekih drugih proizvođača”, rekao je šef evropskog dizajnerskog odeljenja Džo Stenuit. Malo se zna o najavljenom modelu, ali je poznato da je Mazda udružila snage sa Toyotom i Densom u zajedničkom razvoju tehnologije za električna vozila još 2017. Međutim, direktor Mazde Evropa Džef Gajton je rekao da EV neće biti proizvod te saradnje, već da je Mazda mnogo ranije počela razvoj na svom modelu.

opširnije…

Share Button