Category: Međunarodno Tržište

MOBIL AUTO TV – Novi Touareg R hibrid biće predstavljen na proleće

Volkswagen nastavlja sa promocijom hibridnih vozila, te će tako na proleće biti predstavljen jedan od njegovih najprodavanijih modela Touareg u plug-in hibridnoj varijanti. Touareg R sa snagom od 340 kW nudi inovativne preformanse i ekonomičnost električnog vozila.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Renault je predstavio Morphoz – električni konceptni automobil

Renault je prikazao Morphoz – konceptno vozilo sa idejom da dočara njegovu viziju električnog vozila budućnosti. Morphoz nudi vlasniku mogućnost personalizacije u skladu sa njegovim potrebama i željama.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Puna energije – Okretna Corsa-e

Opel Corsa pokazuje električnu mobilnost. Uz potpuno novu, šestu generaciju, Opel po prvi put nudi baterijsko-električnu verziju sa dometom do 337 kilometara. 

Nova Corsa-e pogodna je za svakodnevnu upotrebu. Baterija od 50 kWh može se brzo napuniti do 80% za 30 minuta. Korsa-e je spremna za sve mogućnosti punjenja – preko kućne utičnice, brzog punjača. 

Share Button

MOBIL AUTO TV – BMW Concept i4

BMW Grupa otvara novo poglavlje u istoriji svojih vozila prezentujući potpuno novi električni Gran coupe. Brend će sa proizvodnjom započeti 2021. godine, a novi automobil će biti prvi potpuno električni model u premium mid size klasi vozila.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Dacia Spring electric show car – električna revolucija

Dacia je još jednom potvrdila da prati svetske trendove autoindustirji i kreirala je potpuno novi električni model – Dacia Spring. Novi Dacia Spring predstavlja rezultat ideje Renault grupe da kreira potpuno elektricno vozilo. S toga je novi model potpuno električno vozilo sa četiri sedišta i petoro vrata. Predstavlja kombinaciju pouzdanog, jednostavnog i laganog kompaktnog vozila, koje sa jednim punjenjem može preći 200km.

Share Button

MOBIL AUTO TV -TRACEY – Konceptno transportno vozilo

Evropski institut za dizajn predstavlja Tracy – novo konceptno vozilo, kreirano od strane studenata Master studija za dizajn transportnih vozila.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Volvo Cars predstavio redizajnirane S90 i V90 modele

Volvo je svetskoj javnosti prezentovao redizajnirane verzije S 90 saloon i V 90 estate sa izmenjenim eksterijerom i potpuno novim Bowers & Wilkins sistemom ozvučenja.
Takozvani “blagi“ hibridni motor od sada je dostupan u svakom Volvo modelu, a sve uskladu sa ciljem brenda da elektrifikuje ponudu svojih vozila.

Share Button

MOBIL AUTO TV – SEAT je predstavio novi Leon

SEAT je predstavio potpuno novi SEAT Leon, vozilo kojim želi da oživi kompaktni segment. Kompanija je uložila više od jednu milijardu evra kako bi na tržišta dovela vozila sa efikasnijim motorima, potpunom povezanošću i naprednim pomoćima u vožnji I sve to upakovano u drugačiji dizajn.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Novi Twingo Z.E. na električni pogon

Svima dobro poznati mali gradski automobil dobio je i svoju električnu varijnatu – Twingo Z.E. Pokreće ga potpuno električni motor pružajući još bolje performanse i uživanje u svakodnevnoj vožnji.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Prvi BMW 2 Series Grand coupe

BMW je predstavio prvi BMW 2 Series BMW je predstavio prvi BMW 2 Series Grand coupe sa 4 vrata. Ovakav koncept je već postigao uspeh u višim klasama vozila, a u premium kompakt segmentu je prezentovan po prvi put. Pomenuta varijanta doprinosi individualnosti vozila, a zahvaljujući inovatovnoj tehnološkoj opremi, dinamičnosti i funkcionalnosti u svakodnevnoj vožnji, model će biti veoma konkurentan na tržištu.

Share Button