Category: Međunarodno Tržište

MOBIL AUTO TV – Wellness centar za automobile

Seat fabrika u mestu Martorell, nadomak Barselone poseduje eksluzivni spa centar za automobile. Svako vozilo ima na raspolaganju 1,100 radnika i 200 robota, koji mu pružaju maksimalnu uslugu . Wellness poseduje i saunu za automobile i druge brojne tretmane.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Za volanom novog Seat Leon modela od svoje kuće

Video prezentacija novog Leon vozila predstvalja njegov enterijer iz svih uglova. Prostraniji automobil, udobniji za putnike, ima šira prednja sedišta, kao i 50mm više prostora za noge putnika na zadnjoj klupi.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Nova Škoda Kamiq Scoutline

Češki brend je putem sledećeg videa predstavlja najnoviju verziju kompakt SUV vozila za gradsku vožnju. Kupci će početkom jula moći da ga i pogledaju u salonima, a do tada će putem video prezentacije moći da imaju uvid u njegov dizajn i performanse.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Video o dolasku novih Jeep Renegade i Compass 4XE modela

Brend je svojim kupcima u okviru odabranih evropskih tržišta omogućio da pomoću internet platforme dobiju prvu šansu da naruče ekskluzivni Jeep Renegade i Compass 4XE First Edition. Pomenuto poručivanje je postiglo veliki uspeh, a sada je Jeep dao zeleno svetlo i za njihovu realizaciju.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Novi BMW Serije 4 kupe ulazi u poslednju fazu testiranja

BREND BMW OBAVLJA POSLEDNJA TESTIRANJA NOVOG MODELA SA DVOJA VRATA PROVERAVAJUĆI NJEGOVE SPORTSKE PERFORMANSE.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Decenija Bentley Mulsanne modela ovekovečena u filmu

Brend Bentley je objavio novi film o svom modelu Mulsanne, koji se proizvodi u Engleskoj čitavu deceniju od 2010. do 2020. godine. Javnosti je prvi put predstavljen 2009. na Pebble plaži u Kaliforniji. Poslednja verzija Mulsanne modela je eksluzivni 6.75 Edition by Mulliner.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Novi Range Rover i Land Rover Discovery Sport plug in hibridi

Oba nova modela, bazirana su na state-of-art Premium Transverse arhitekturi, koja je dizajnirana da podrži elektrifikaciju i omogući da se zadrži jedinstvena snaga i sposobnost Land Rover vozila da i tokom off-road vožnje budu na visini zadatka.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Svetska premijera novog Toyota Yaris Cross modela

Toyota je objavila prezentaciju novog komapktnog SUV-a Yaris Cross. Automobil je trebalo da zvanično bude predstavljen po prvi put na Sajmu autmobila u Ženevi, ali je usled pandemije i otkazivanja sajma sada prikazan javnosti.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Hyndai Elantra 2021 i Elantra Hybrid

Hyndai je zvanično predstavio potpuno nove Elantra 2021 i Elantra Hybrid modele u “Lot“ studiju u Zapadnom Holivudu, odakle se njihova prezentacija emitovala širom sveta. Novi model Elantra 2021 je poslednja verzija popularnog sedana, koji pruža dinamičnu vožnju svom vlasniku. Elantra 2021 ukazuje na ambicije brenda da stvori novi identitet vozila, kojeg odlikuju hibridna električna tehnologija, kao i po prvi put bežični Android Auto i Apple Car Play sistemi.

Share Button

MOBIL AUTO TV – MERCEDES BENZ E-KLASA

Sa više od 14 miliona jedinica modela limuzina i karavana isporučenih od 1946. godine, E-Klasa je najprodavanija serija modela u istoriji brenda Mercedes-Benz. Mnogi je doživljavaju kao “srce brenda”. Deseta generacija E-Klase postavila je trendove u stilu u 2016. godini sa svojim čistim dizajnom  i ekskluzivnim, visoko kvalitetnim enterijerom.

Share Button