Category: Domaće Tržište

MOBIL AUTO TV – Vozili smo za Vas novi NISSAN JUKE

Vozili smo za Vas novi Nissan Juke. Na raspolaganju nam je bio model 1.0 u Tekna opremi, sa DCT menjačem i 117 konjskih snaga.

Share Button

MOBIL AUTO TV – VOLVO KAMIONI SRBIJA – MODEL FMX I OBUKA VOZAČA

Ekipa emisije MOBIL AUTO posetila je, kao što smo obecali, kompaniju Volvo Kamioni Srbija. U narednim minutima paznju posvećujemo aktuelnom modelu kamiona FMX  kiperu, ali pre svega  pričamo o vozačima I njihovoj bezbednosti…

Share Button

MOBIL AUTO TV – Konačno – NOVA ŠKODA OCTAVIA

Ekipa emisije MOBIL AUTO posetila je prodajni salon kompanije Skoda Srbija. Upoznajemo se konacno sa, kako je nazivaju…KRALJICOM PROSTORA. Potpuno novom Oktavijom. Mnogo epiteta nosi sa sobom ova cetvrta generacija jednog od najprodavanijih modela Skoda Brenda. Stojimo pored jos prostranije Oktavije koja sada ima  mnogo više mogućnosti za povezivanje.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Kamion Volvo FMX: Aktuelni model – Vrhunsko rukovanje u svim uslovima

Kamioni su naša tema u narednim minutima. Posredstvom naših prijatelja iz kompanije Volvo Trucks podsećamo vas na jedno izuzetno  građevinsko vozilo koje je već dugi niz godina aktuelni model porodice Volvo Truck. Primećujemo da su kamioni ono što gledate, komentarišete I što vam se dopada na našem You Tube kanalu I na društvenim mrežama. Volite priče o kamionima, a mi biramo za vas one najbolje. Ovo je, dakle, priča o jednom  građevincu sa odličnim manirima- prema mišljenju brojnih iskusnih vozača I firmi koje ga imaju na svom parkingu…To je kamion VOLVO FMX druge generacije!

Share Button

MOBIL AUTO TV – Citroen – Akcije u kompaniji Avtonova Kab i svetska premijera modela E-C4

U 2020. Citroen nastavlja sa električnom ofanzivom i otvara put u C-hatch segmentu. I naša redakcija je pozvana da prisustvuje online otkrivanju svih detalje sledeće generacije C-Hatch na Svetskoj Premijeri. Posetili smo kompaniju Avtonova Kab i donosimo vam vesti o najnovijim prodajno-servisnim pogodnostima i akcijama.

Share Button

MOBIL AUTO TV – SAUVID – Subvencije za električna vozila

Zalaganje za smanjenje emisije štetnih gasova, reciklažu I zaštitu životne sredine i pokušaj da se sredi uvoz polovnih automobila ključna su pitanja Srpske asocijacije uvoznika I delova, rekao je za MOBIL AUTO Milan Belin. U ovom prilogu videćete dva električna automobila marke Renault koji su već osvojili tržište – Renault ZOE i TWIZY.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Portal prodajadelova rs – Najveći asotriman auto delova na jednom mestu u Srbiji

Novi portal www.prodajadelova.rs  na našem tržištu privukao je veliku pažnju u proteklih par nedelja. Startovao je sa preko 300.000 artikala, što predstavlja apsolutno najširu ponudu auto-delova na jednom mestu u Srbiji, a zahvaljujući saradnji sa najvećim dobavljačima na našem tržištu.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Razgovarali smo sa novim predsednikom SAUVID-a Milanom Belinom

Na samom početku ovog priloga redakcija emisije MOBIL AUTO želi iskreno da čestita generalnom direktoru  kompanije Renault Nissan Srbija Milanu Belinu, na novoj funkciji. Naime, gospodin Belin je izabran za novog predsednika Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova.  Novi čelnici I u bordu direktora zajedno sa predsednikom Belinom I njegovim velikim poslovnim iskustvom imaće, kako kažu, stare ciljeve, ali I nove strategije po najvažnijim pitanjima u automobilskom sektoru u Srbiji. 

Share Button

MOBIL AUTO TV – Vozili smo…TOYOTA CAMRY 2.5 Hybrid u Premium verziji sa 218 KS

Ekipa emisije MOBIL AUTO imala je priliku da vozi jedan izuzetan, nesvakidašnji, direktorski I sofisticirani automobil. Tojotu Kemri. Model koji smo imali na raspolaganju bio je Kemri 2.5 Hybrid u Premium verziji sa 218 KS,  Naša Tojota Kemri je  ujedno I u vrhu ponude kada su u pitanju paketi opreme.

Share Button

MOBIL AUTO TV – HIT AUTO – Prodajno-servisna akcija za DACIA. Vozili smo…Dacia Duster Techroad.

Ekipa emisije MOBIL AUTO u poseti kompaniji HIT AUTO, ovlašćenom distributeru, prodavcu i serviseru za Renault, Dacia i Nissan vozila, uverila se još jednom da su sve aktivnosti u normalnim tokovima poslovanja. To se naročito odnosi na prodaju vozila. Danas pričamo o Dačiji i podsećamo na našu rubriku – Vozili smo..Dacia Duster u limitiranoj seriji Techroad.

Share Button