Category: Motocikli

MOBIL AUTO TV – Započela proizvodnja Brixton Crossfire 500 modela

Austrijska KSR Grupa istakala je da je započela proizvodnju novog Brixton Crossfire 500 motocikla. Njegov prvi prototip predstavljen je 2018. godine na internacionalnom sajmu motocikala EICMA u Milanu. Posebno se tada izdvojio jedinstveni “X-Tank“, motocikl jedinstvenog dizajna. Nakon toga svi motocikli novog “X“ dizajna su dobijali ime “Crossfire“ i postali su deo nezavisne dizajnerske linije Brixton Motorcycles brenda.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Novi BMW Motorrad Acitve Cruise Control ACC

Novi BMW Motorrad Active Cruise Control (ACC) omogućava maksimalan komfor i bezbednost tokom vožnje motocikla. Novi sistem je dostupan u autmobilima već nekoliko godina, ali nije bio standardni sistem za motocikle. Međutim, BMW je odlučio da kupcima ponudi ACC, koji pruža maksimalno uživanje u vožnji.

Share Button

MOBIL AUTO TV – MOTOCIKL MV AVGUSTA RUSH 1000

Planirano je da proizvodnja MV AVGUSTA RUSH 1000 modela započne u junu, a pošto je serija novog motora ograničena, biće napravljeno svega 300 primeraka. Odmah nakon što budu napravljeni, putem mreže distributera prvo će biti dostavljeni dvotočkaši kupcima koji su ih naručili još pre početka njihove proizvodnje. Model pokreće četvorocilindrični motor sa 208 KS, a može postići brzinu i od preko 300km/h. Namenjen je vozačima koji žele da imaju dvotočkaša specijalnog dizajna, kojeg odlikuje estetika“dreg“ trkačkih modela.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Novi BMW R18

Brend BMW Motorrad novim R18 modelom osvaja i kruzer segment motocikala. Dizajn i tehničke karakteristike R18 motora u potpunosti se uklapaju sa tradicijom BMW motocikala.

Share Button

MOBIL AUTO TV – BEZBEDNOST MOTOCIKLISTA

Na puteve Srbije, sa lepim vremenom, stiglo je preko 80.000 motocikala. Uprkos smanjenom intenzitetu saobraćaja i vanrednom stanju, od početka godine poginulo je 26 motociklista i biciklista – za trećinu više nego inače. Samo od početka moto sezone u našoj zemlji stradalo je 10 vozača motocikala. Uglavnom nisu bili stariji od 30 godina. Emisija MOBIL AUTO u ovo vreme uvek motociklistima posvećuje posebnu pažnju razgovarajući sa stručnjacima…

Share Button

MOBIL AUTO TV – HONDA MOTOCIKLI – AKCIJSKA PONUDA

Naša redakcija posetila je kompaniju DELTA AUTO MOTO koja je pripremila specijalne ponude i benefite za HONDA MOTOCIKLE: Africa Twin, Forza 300 i PCX.

Share Button

MOBIL AUTO TV – EURO SUMAR – Suzuki Lambretta

Naša ekipa bila je u poseti i kompaniji EuroSumar, ovlašćenom distributeru, serviseru i uvozniku Suzuki automobila i motocikala. Tema razgovora za ovu priliku bila nam je prezentacija brenda Suzuki Lambretta koji je, možemo reći, novitet posle dugogodišnje pauze uopšte na ovim našim prostorima. Suzuki je vremenom postao brend sa brojnim fanovima širom sveta. Ove godine proslavljaju svoj stogodišnji uspeh.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Svet skutera – Novi Piaggio Medley i trotočkaš Omotion ETR

Potpuno redizajniran električni Piaggio skuter, crossover između laganog skutera visokih točkova i GT skutera. Trotočkaš koji ćete videti je Omotion ETR Švedske inženjerske kompanije. Kompaktni dizajn omogućava vozaču da oseti sve čari puta i slobode koju pružaju motori.

Share Button

MOBIL AUTO TV – BMW Motorrad predstavio novi „Big boxer“ motor na konceptu nazvanom R18

Ovo je najnoviji i najjači BMW-ov motor do sada na koji su pasionirani ljubitelji motora već duže vreme čekali. Dizajn je klasičan i minimalistički. BMW se ovim konceptom vratio u prošlost da bi na scenu ponovo plasirao dvotočkasa stare škole.

Share Button

MOBIL AUTO TV – EICMA 2019. Sajam motocikala i opreme u Milanu

Izdvajamo modele motocikala koji su privukli pažnju na upravo održanom Sajmu motocikala i opreme EICMA 2019 u Milanu – DUCATI STREETFIGHTER V4, TRIUMPH, YAMAHA i QOODER

Share Button