Category: Nove Tehnologije

MOBIL AUTO TV – Novi Giulia i Stelvio Quadrifoglio MY 2020 – Snaga u svakom detalju

Alfa Romeo Giulia i Stelvio Quadrifoglio sa 510 KS i 2.9 V6 Bi turbo motorom ubrzavaju put brenda ka budućnosti. Novi modeli su odlični autmobili sa izuzetnim performansama i brojinim novim dodacima na polju tehnologije, umreženosti, kao po pitanju bezbednosti. Ove godine brend slavi važnu godišnjicu – 110. godina od njegovog osnivanja.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Inženjeri Honde proizvode vizire za lekare

Honda je odlučila da pruži podršku lekarima tokom borbe sa Covid-19 virusom te su tako njeni inženjeri razvili nove metode pomoću kojih mogu da se od postojeće opreme i mašina u fabrikama brenda proizvedu viziri.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Citroen – Svetska premijera modela E C4

U 2020., Citroen nastavlja sa električnom ofanzivom i otvara put u C-hatch segmentu. I naša redakcija je pozvana da prisustvuje online otkrivanju svih detalje sledeće generacije C-Hatch na svetskoj premijeri. Više detalja saznali smo u poseti kompaniji Avtonova Kab.

Share Button

MOBIL AUTO TV – 25 godina Boch ESP – jednog od najznačajnijih bezbednosnih sistema

Pre  nešto manje od 25. godina, kreiran je Program elektronske stabilnosti vozila ESP, a Boch i Daimler-Benz su ga prvi primenili u automobilima S klase 1995. godine.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Vozili smo…TOYOTA CAMRY 2.5 Hybrid u Premium verziji sa 218 KS

Ekipa emisije MOBIL AUTO imala je priliku da vozi jedan izuzetan, nesvakidašnji, direktorski I sofisticirani automobil. Tojotu Kemri. Model koji smo imali na raspolaganju bio je Kemri 2.5 Hybrid u Premium verziji sa 218 KS,  Naša Tojota Kemri je  ujedno I u vrhu ponude kada su u pitanju paketi opreme.

Share Button

MOBIL AUTO TV – TOYOTA PREDSTAVLJA HIGHLANDER SA SEDAM SEDIŠTA

Toyotin najveći hibridni SUV, Highlander, po prvi put kreće u prodaju širom zapadne Evrope. Dostupan isključivo sa potpuno hibridnim pogonskim sistemom, Highlander je  najnoviji  dodatak Toyotinoj paleti SUV-ova u Evropi.

Share Button

MOBIL AUTO TV – BUGATTI CHIRON PUR SPORT – 490,48 kmh!

Čista vožnja i čisti adrenalin: BUGATTI s ponosom predstavlja Chiron Pur Sport  najsmjeliji i najbeskompromisniji Chiron ikada. Značajna tehnološka poboljšanja na šasiji, menjaču i motoru još više guraju fizičke granice i granice vozne dinamike. Radikalniji, agresivniji i dramatičniji, Chiron Pur Sport  BUGATTI je jedinstveni hiper sportski automobil za koji Bugatti obavlja završne testove.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Wellness centar za automobile

Seat fabrika u mestu Martorell, nadomak Barselone poseduje eksluzivni spa centar za automobile. Svako vozilo ima na raspolaganju 1,100 radnika i 200 robota, koji mu pružaju maksimalnu uslugu . Wellness poseduje i saunu za automobile i druge brojne tretmane.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Predstavljen je Novi Fiat 500

FIAT 500 je prvi, potpuno električni, automobil kompanije FIAT KRAJSLER AUTOMOBILI. Promeniće pravila igre za vozila bez emisije štetnih gasova.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Toyota najavljuje proširenje ponude – GR SUPRA sa novim 2.0 turbo motorom

Godinu dana nakon što je na sajmu u Detroitu prvi put svetu predstavila GR SUPRA model, Toyota je objavila detalje o prvom proširenju ponude motora i to sa novim dvolitarskim turbočardž motorom.

Share Button