Category: Mobil Auto TV

MOBIL AUTO TV – TV ARENA SPORT – Auto moto sport presek nedelje od 23 – 29. novembra

Pogledajte vesti iz auto-moto sporta koje su obeležile nedelju za nama u periodu od 23 – 29. novembra. Ovaj prilog pripremile su naše kolege sa TV Arena Sport.

Share Button

MOBIL AUTO TV – TV ARENA SPORT – Auto-moto sport presek nedelje

Pogledajte vesti iz auto-moto sporta koje su obeležile nedelju za nama. Ovaj prilog pripremile su naše kolege sa TV Arena Sport.

Share Button

MOBIL AUTO TV – EURO N-CAP – MAZDA MX 30 I HONDA JAZZ. NAGRADA ZLATNI VOLAN ZA OPEL CORSU-e

Nezavisna bezbednosna organizacija Euro NCAP je objavila svoj treći krug rezultata, stavljajući na test dva mala porodična automobila: novu Honda Jazz i Mazdino prvo potpuno električno vozilo, MX-30 . Oba automobila odnela su svih pet zvezdica. Potpuno električna Corsa–e osvojila je jednu od najvažnijih nagrada u nemačkoj automobilskoj industriji „Zlatni volan 2020“ i na taj način nastavila pobednički niz nove Opel Corse.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Milion Lexusa u Evropi i Toyota hibridi – Toyota Yaris

Lexus je zabeležio značajan uspeh prodajom svog milionitog vozila u Evropi, pošto je postigao ukupni sedmocifreni prodajni rezultat u septembru ove godine. Ovaj uspeh vremenski se podudara sa tridesetogodišnjicom od početka prodaje Lexusa u Evropi. Ekipa MOBIL AUTA u često se bavi hibridnim vozilima koj se uveliko voze na nasim ulicama. Lider u hibridnoj tehnologiji je svakako Toyota. U nastavku priče o najprodavanijim Toyotinim hibridima pogledajte sve detalje o novoj Toyti Yaris.

Share Button

MOBIL AUTO TV – DELOVI AUTOMOBILA IZRAĐENI OD LJUSKE PIRINČA

Ovo je najpopularnija hrana na planeti, osnova svetski poznatih jela, a sada … ljuska ove žitarice takođe može da bude i deo automobila. Govorimo o pirinču.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Novi Peugeot 2008 osvojio prestižnu nagradu “Auto Evropa 2021“

“Unija italijanskih novinara koji prate automobilizam“ dodelila je modelu Peugeot 2008 nagradu “Auto Evropa 2021“. Pomenuto vozilo je šesti automobil brenda koji je osvojio ovu nagradu nakon Peugeot 207, 3008, 208, 2008 i 308 vozila.

Share Button

MOBIL AUTO TV – ŠKODA SLAVIA je sedmi studentski koncept automobil

31 student iz ŠKODA strukovne škole dizajnirali su „spider“ verziju modela ŠKODA SCALA. SLAVIA spider je inspirisan sportskim prototipom modela ŠKODA 1100 OHC. Naziv SLAVIA je podsećanje na početke kompanije osnovane 1895. Prvi modeli koji su predstavljali studentski koncept automobil datiraju iz 1970-ih.

Share Button

MOBIL AUTO TV – HIT AUTO – PUNJAČ ZA ELEKTRIČNA VOZILA I LIZING BATERIJE

Naša ekipa posetila je kompaniju HIT AUTO, ovlašćenog distributera, prodavca i servisera za Renault, Dacia i Nissan vozila. Donosimo vam jako dobre I značajne informacije kada je u pitanju, generalno, nadolazeća era električnih vozila. Uvođenje novih proizvoda i novih tehnologija na tržište uvek zahteva I velike pripreme. Trenutno je I u našoj zemlji taj process u toku.

Share Button

MOBIL AUTO TV Infiniti QX60 Monograph – SUV vozilo nove 3-ROW generacije

Model QX60 Monograph kreiran je da zadovolji sve potrebe moderne porodice. Linije ovog luksuznog automobila definišu njegov jedinstveni stil, a visokokvalitetni “tečni“metal stvara utisak izuzetno refleksivne površine automobila. Početak proizvodnje QX60 Monograph modela nove generacije očekuje se početkom sledeće godine.

Share Button

MOBIL AUTO TV – RENAULT TWINGO ELECTRIC

Ovo je u stvari priča o malim gradskim automobilima. Mi smo u jednoj od prethodnih emisija vozili Renault Twingo benzinac, a radujemo se što ćemo uskoro moći da isprobamo I električnu verziju koja je od sada dostupna na evropskom tržištu.

Share Button