Category: Auto Tržište

MOBIL AUTO TV – Potpuno nova – NISSAN ARIYA – Svetska premijera

Proteklih dana Nissan je premijerno predstavio potpuno novi model Nissan Ariya. Novo vozilo je spoj dva najsnažnija Nissanova aduta – električnog vozila i crossovera. Ariya je savršen odraz Nissanove inteligentne mobilnosti u kojoj se prepliću inovativan dizajn i najnoviji sistemi za pomoć u vožnji. Nissan MODELOM Ariya, potpuno električnim coupé-crossoverom najavljuje budućnost svojih električnih vozila.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Vozili smo za Vas novi NISSAN JUKE

Vozili smo za Vas novi Nissan Juke. Na raspolaganju nam je bio model 1.0 u Tekna opremi, sa DCT menjačem i 117 konjskih snaga.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Svetska premijera novog Tiguan modela i u plug-in hibridnoj verziji

Novi Tiguan je sada dostupan i u plug-in hibridnoj verziji. Brend sa ponosom ističe da Tiguan eHybrid može dostići maksimalnu brzinu od 130 km/h i to u potpunosti samo sa električnim pogonom, postižući nultu emisiju štetnih gasova.

Share Button

MOBIL AUTO TV – HONDA CIVIC Type R obara rekord na Suzuka stazi

Hondin najekstremniji Type R do sada, Civic Type R Limited Edition postavio je novi rekord za automobil sa pogonom na prednjoj osovini, prošavši krug na svetski poznatoj stazi Suzuka u Japanu za 2 minuta i 23,993 sekunde.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Definicija lusksuznog SUV vozila – Novi Bentley Bentayga

Bentley je objavio detalje novog Bentayga luksuznog SUV-a. Model je dizajniran, kreiran i napravljen u fabrici u gradu Kru u Engleskoj. Bentayga je dinamično vozilo, koje predstavlja treću generaciju Continental GT modela i novi Flying Spur vozila. Sva tri automobila su sada najpovezanija vizuleno, pružajući čist, moderan izgled.

Share Button

MOBIL AUTO TV – VOLVO KAMIONI SRBIJA – MODEL FMX I OBUKA VOZAČA

Ekipa emisije MOBIL AUTO posetila je, kao što smo obecali, kompaniju Volvo Kamioni Srbija. U narednim minutima paznju posvećujemo aktuelnom modelu kamiona FMX  kiperu, ali pre svega  pričamo o vozačima I njihovoj bezbednosti…

Share Button

MOBIL AUTO TV – Započela proizvodnja Brixton Crossfire 500 modela

Austrijska KSR Grupa istakala je da je započela proizvodnju novog Brixton Crossfire 500 motocikla. Njegov prvi prototip predstavljen je 2018. godine na internacionalnom sajmu motocikala EICMA u Milanu. Posebno se tada izdvojio jedinstveni “X-Tank“, motocikl jedinstvenog dizajna. Nakon toga svi motocikli novog “X“ dizajna su dobijali ime “Crossfire“ i postali su deo nezavisne dizajnerske linije Brixton Motorcycles brenda.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Redizajnirani Mercedes AMG E 63 4MATIC – aerodinamičniji i komforniji

Mercedesova E klasa sa svojim superiornim  motorom je jedna od centralnih klasa brenda Mercedes AMG i to od kada se pojavio legendarni Hamer 1986.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Abarth reli kup i Evropski reli šampionat spremni da ponovo startuju

Luka Napolitano, čelnik EMEA Fiat i Abarth brendova, i Žan Baptist Lej, koordinator Evropskog reli šampionata, istču da su svi spremni i željno iščekuju da šampionat ponovo počne.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Novi BMW Motorrad Acitve Cruise Control ACC

Novi BMW Motorrad Active Cruise Control (ACC) omogućava maksimalan komfor i bezbednost tokom vožnje motocikla. Novi sistem je dostupan u autmobilima već nekoliko godina, ali nije bio standardni sistem za motocikle. Međutim, BMW je odlučio da kupcima ponudi ACC, koji pruža maksimalno uživanje u vožnji.

Share Button